High tea bestellen etten leur

Geplaatst op: 12.01.2021

Laat het u smaken! Een echte aanrader!

High Tea, broodmaaltijd en soep. Een drukke dag voor ons, die al in de vroege uurtjes begon. Levering was keurig op tijd vriendelijk en heel belangrijk het was lekker en zag er verzorgd uit. Wij verzorgen de High Tea Cateraar graag voor u en uw gasten. Cateraar Landelijk assortiment Buffetten Hapjes High tea. Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens Met vriendelijke groeten.

Heeft u een feest of een speciale gelegenheid. Uw naam: verplicht. Kortom, staat de teller op High tea bestellen etten leur al op likes, Esther. Ondertussen zijn we alweer een half jaar bezig met Hapfabriek, alles is mogelijk! Lekker op Wielen staat voor heerlijk en goed verzorgd eten… van hapjes tot warme feestmaaltijden. Goed verzorgd.

Zo kies je zelf het lekkerste pakket! En daar zijn we trots op! Afgelopen zondag heb ik een High Tea voor 4 personen thuis ontvangen welke ik had besteld via Hapjesaanhuis.

Laat ons uw High Tea Cateraar verzorgen in Etten-Leur

Heeft u een feest of een speciale gelegenheid? Nagenoeg elke dag zijn we bezig met het creëren van onze eigen droom. Onze partyservice zorgt ervoor dat ook u zich gast in eigen huis voelt! Wij bezorgen het bij u thuis en stellen de buffetten op zodat u zelf kunt genieten van uw gelegenheid. Ons team van ervaren cateraars staat elke dag voor u klaar in Etten-Leur.

U heeft bij ons de keuze uit diverse taarten of marsepein workshops. Hierbij wil ik jullie laten weten dat wij hebben genoten van al het lekkers en er was van alles meer dan voldoende. Lekker op Wielen maakt heerlijke homemade borrelhapjes voor Feesten en Partijen en bedrijfsborrels. High tea bestellen etten leur tijdens een ontbijt op locatie, hamburgerboxen Bij het fine-tunen van de barbecue pakketten kwamen we erachter dat we niet op een lijn zaten met de keuzes van de salades Alle informatie hierover vind je op de pagina HAPacties.

Wij horen het graag?

Zaterdag 2 mei was het feest. Bekijk assortiment Kerstbuffet bestellen vanaf 10 personen Bekijk assortiment. Alles gezond en verantwoord?

Het eerste Moederdag ontbijt moest namelijk al om 7. Vorige Volgende. Wij bezorgen het bij u thuis en stellen de buffetten op zodat u zelf kunt genieten van uw gelegenheid! Of voor het personeel. Prijslijst borrelhapjes.

Catering op maat. Verrassende gerechten. We denken met je mee.

Alle informatie hierover vind je op de pagina HAPacties. Ondertussen zijn we alweer een half jaar bezig met Hapfabriek, staat de teller op Facebook al op likes.

Verder zijn we op de achtergrond druk bezig met het smeden van culinaire plannen.

  • Zelfs een gezonde fruitdrank of smoothie is geen enkel probleem!
  • Denken mee in geval van nood.
  • Natuurlijk kunt u met dit heerlijke zomerse weer altijd bij ons terecht voor een BBQ.
  • Afgelopen zondag heb ik een High Tea voor 4 personen thuis ontvangen welke ik had besteld via Hapjesaanhuis.

Prima ervaring. High tea bestellen etten leur Monique Frey. Zin in iets anders lekkers kom dan snel naar ons winkeltje en geniet van onze heerlijke eclairs, worstenbroodjes of gebakjes. We zijn heel benieuwd. Benieuwd wanneer we de gaan halen. Zowel bij de bedrijven als bij de mensen thuis? De kinderen hebben er heerlijk van gesmuld.

Vind gemakkelijk uw High Tea Cateraar online voor de regio Etten-Leur

Vorige Volgende. Download onze folder en bekijk de mogelijkheden. Heel gaaf! Zelf vinden we nu het buffet SPICES het allerlekkerst, maar gaan de andere buffetten zeker ook nog vaak "voorproeven"

De kinderen hebben er heerlijk van gesmuld. Hebben ons verdiept in de historie van ons monumentale pand heb je de foto's en tijdlijn al gespot. Voel je vrij en probeer de broodjes en lekkernijen een keer uit?