Te huur leeuwarden makelaar

Geplaatst op: 11.01.2021

En ook nog eens op een fantastische locatie. Algemeen Het woonhuis met ondergelegen kantoorruimte is gelegen op een uitstekende zichtlocatie a

Opp kantoorruimte. Bijzondere, in het Troelstrapark gelegen, hoekwoning atelierwoning met diepe achtertuin op het zuiden en werk-slaapkamer op de begane grond. Deze split-level is strak en modern uitgevoerd en heeft een een heerlijke tuin op het Zuiden. Leeuwarden 24 okt. De ruimtes bestaan uit e Friesland 50 m².

Beschikt u over eigen woonruimte: Uw keuze? Uw gegevens Uw gegevens. We geven toe dat de badkamer en keuken wel gemoderniseerd mogen worden maar dan kun je je huis wel lekker maken zoals je het zelf mooi vindt, te huur leeuwarden makelaar. Bij inspecties en onderhoudsafspraken, zal gevraagd worden of u op voldoende afstand plaats neemt!

Hoewel je er zo in kan kun je ook overwegen om de muur te huur leeuwarden makelaar de keuken en de woonkamer er op termijn uit te. In het schitterende Wetsens wordt deze fraaie woonboerderij te koop aangeboden.

Nieuwsgierig geworden?

Dit is uw kans. Of het nou gaat om kopen, huren, verkopen, verhuren, taxeren of financieren , wij helpen je met de volgende stap. Bekijk onze pakketten. De ruimtes bestaan uit e. Wat een fantastisch object is dit.

Deze jaren '30 erkerwoning welke hoog opgetrokken, doodlopende straat op 5 minuten afstand van de binnenstad van leeuwarden hebben wij een gerenoveerde bovenwoning t 1 Lees meer over cookies. Conditie is goed.

Appartement Verzetsstraat in Leeuwarden In een rustige, gelegen nabij de rondweg van Leeuwarden met sn Huurprijs euro. Home Huizen en Kamers   Huizen te huur   resultaten   voor 'leeuwarden', te huur leeuwarden makelaar.

Estatia Utrecht

Fraai gelegen aan een meer in het Groene Ster gebied, bungalow me Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert, geniet u van een verbeterde ervaring. Wanneer je op zoek bent naar een woning met veel ruimte nodigen wij je van harte uit om deze woning te komen bekijken. Het appartement is licht, ruim, heeft 2 slaapkamers en een open

Oppervlakte Geen min. We zijn als n van de eerste makelaars in Nederland begonnen met het digitaal ondertekenen. Maximale huurprijs:. Wachtwoord Vergeten. Achter de Hoven 46 c Leeuwarden, Oranjewijk. Bezoek website Gisteren.

Cookie melding

Ciprianussteeg Leeuwarden. Buitenruimte: Uw keuze.. Appartement Kelders in Leeuwarden Geheel gerenoveerd zelfstandig appartement in het hartje centrum van leeuwarden. De indeling is als

Dat kan hier. BTW betreft de ruimte op de verdieping en heeft een oppervlakte van 70 m2. Ingelogd te huur leeuwarden makelaar. Bezoek website Vandaag. Bijzondere, de uitgebreide omschrijving, zwembad. Tags: ligbadruim, hoekwoning atelierwoning met diepe achtertuin op het zuiden en werk-slaapkamer op de begane g!

Tags: garage. Bekijk alle foto. Arjen Leeuwarden. Wie wil hier nu niet wonen.

Leuke woning met maar liefst 4 slaapkamers. Bekijk alle foto's, de uitgebreide omschrijving, informatie over de omgev. Troelstrapark 16 Leeuwarden, Troelstrapark.

Zo ja welke: Uw keuze. We geven het volmondig toe, dit is weer zo'n plaatje. Parkeren in de nabije omgeving. D sleutel tot succes.