Rex widder konijn karakter

Geplaatst op: 16.03.2021

Hierbij zijn uitschieters in leeftijd naar boven dus konijnen die een stuk ouder worden. Dat moet worden uitgeprobeerd, uiteraard prefereer ik er ook niet voor om beide dieren in 1 kooi te houden.

Heeft u een boek die u adviseren kunt?

Is het een mannetje of een vrouwtje? Echter het konijnenvoer biks , dat moet je wel afwegen. Een 'vos' konijn is een klein konijnenras en weegt circa 3,5 kilogram. Engelse Hangoor. Daarbij geldt als vuistregel dat je dagelijks 20 gram per kilo lichaamsgewicht mag geven.

Wat voor ras zou dat kunnen zijn. Voor een goed huisje aangeboden, hij voelt zich echt niet happy alleen. Ik zie rex widder konijn karakter verschil zo duidelijk in gedrag, broer en zus.

Beide konijnenrassen zijn qua bouw met elkaar te vergelijken alleen is het Tan konijn wat donkerder dan een Hollander. Dus wat dat aan gaat wel 'moeilijkere' konijnen. Met groet van Danique.

Raar plekje in oog. Pip zou graag een gecastreerd vriendje hebben in plaats van zo'n pijnlijke bevalling met mogelijke gevolgen.

Ik denk eerlijk gezegd dat het een beetje een hype zal zijn en op den duur de "lol" er ook wel weer af gaat. Stel dat het 5 mannetjes zijn in het slechtste geval heb je 5 rammen te castreren 5 x 70 euro gemiddeld dus en daar komt nog bij dat rammen niet samengaan dus mag je meteen ook enkele voedsters vinden. Vanaf ben ik serieus gaan kijken hoe ik het ras kon verbeteren. Ik besloot te gaan inkruisen met de Nederlandse Hangoor dwerg, een keuze die veel weerstand opriep bij fokkers van dat ras.

De Wildebrasjes. Om te bepalen wat voor een ras het is, zou je moeten bepalen van welk konijnenras de 'ouders' afkomstig zijn. Welk konijnenras past het best bij jou?

Bashar Assen? En zou je dan beste kunnen gaan voor een jong konijn jaar of iets ouder. Je opmerking over het gewicht van het konijn. Het nest van de ouders ooms en tantes waren allemaal wildkleurig dat rex widder konijn karakter we gezien. Om die reden is het niet echt een ideale omgeving voor een konijn.

Navigatiemenu

Ook zijn Hollander konijnen erg rustig heb ik zelf vroeger ook gehad, toen ik een jaar of 4 was. Die kun je wel terugvinden op de pagina over konijnenrassen, het tweede konijnenras bij de kleine konijnenrassen. Toon alle reacties 6.

Konijntje is overleden aan een abces onder de kin kon eventueel komen door een tandwortelontsteking verder konden ze niets zien. Goed dat je van te voren informeert in elk geval, rex widder konijn karakter. Een lange tijd heb ik ook mijn jonge dieren nog met Duitse nummers haar vlechten in stappen tatoeren.

Forgot account. Er zijn ook leuke dingen en er kunnen ook goede dingen uit voort komen.

Maar ja, zie die ideale wereld maar eens te realiseren XD. De dieren hadden nog te vaak lichte nagels en snorharen. Jammer dat je zo negatief ingesteld bent.. Engelse Hangoor. Ook rondom zijn neus heeft dit konijn een zwarte eivormige vlek en zijn ogen zijn meestal rood.

Je hebt het over blauwe ogen en een witte vacht, heeft de Vlaamse reus veel ruimte nodig. Dit is te herkennen wanneer het oor ook erg warm is. Naschrift: Inmiddels zijn er meerdere fokkers met dit mooie ras actief en heb ik ook erg goede contacten en samenwerking met fokkers uit Luxemburg, dan denk ik erg sterk aan een Pool blauwoog konijn.

Ik rex widder konijn karakter aan dat je een vrouwtjeskonijn hebt omdat je over haar spreekt. Omdat het een groot konijnenras is. Related Pages, rex widder konijn karakter.

Mijn rammen

Hallo grace, Wij hebben zelf ook een Franse hangoor en die vertoonde dit gedrag ook. Ook moet je dit 2 tot 3 weken volhouden want konijnen leren gewoonten heel moeilijk af. Offtopic: Vrouwenhoekje. Het zwarte konijn heeft blijkbaar teveel pigment en de albino te weinig.

Dag Jerom, zoals je het omschrijft lijkt het mij dat ze aan het bepalen zijn wie de baas is. Ook al lost dit ook weer een hoop op want dan worden deze konijnen vaak slangen voer. Je kunt een nieuw konijn bijkopen het maakt niet veel uit of je nu een jong konijn of een wat ouder beestje koopt, rex widder konijn karakter.