Teddy widder konijn buiten

Geplaatst op: 16.03.2021

Verzorging van een teddy dwerg konijn Voor de verzorging van Teddy Dwerg Konijnen heb je diverse producten nodig. Knaag- en likstenen zijn erg slecht voor konijnen, ze kunnen er nierstenen van krijgen.

Ze zijn handtam, super lief, zeer aaibaar en heel nieuwsgierig. Een vriendje voor een konijn is wel zo gezellig. Als we thuis zijn, staat zijn hok open en hij huppelt uren door huis.

Ze heeft een heel lief karakter en is van jongs af aan in handen geweest waardoor ze ontzettend tam is. Dit lieve mannetje mag verhuizen, hij is geboren op 10 augustus het is een 3 kleur bijna witkop. Zelf houden wij als minimum hok maat 1 meter bij 60 cm aan. Begin rustig met het voeren van groentes.

Reageer op deze discussie Bovendien is het buiten echt rotweer Ook is het niet fijn als er zon in teddy widder konijn buiten hok kan schijnen. Een dag niet eten kan al dodelijk zijn. Niet te koop maar ter deking. Op aanvraag 6 okt. Het is belangrijk dat u het konijntje 1 tot 2 keer in de week louis vuitton online shop belgie vacht borsteld om zo de vacht optimaal te houden en geen verviltingen te krijgen.

In haar hok kan ze wat dominant zijn. Aaah wat leuk dat je een nijntje mag! Dit lieve tam konijn moet snel weg ivm allergie bij de kids hij is tam en houd van a.

Verzorging

Twee rammetjes samen houden is bijna steeds onmogelijk. Lief teddy konijn met toebehoren moet weg Geen info sturen hoe en wat ik moet doen Vaak krijgen ze voor hun tanden wilgen takjes om op te knabbelen. De vacht voelt lekker zacht aan en je konijn ziet er tip top uit. Teddy dwerg konijn 12 weken oud Teddy dwerg konijn rammelaar 12 weken oud.

  • Gedurende de hele dag moet dit onbeperkt beschikbaar zijn voor het konijn.
  • Haar bouw is mooi klein, een echt dwergje en haar vacht is makkelijk te onderhouden. En iedere dag een pluk hooi dat voor de darmflora op peil te houden.

U krijgt van ons een zakje voer mee dat u kunt mengen met het voer wat u gaat voeren? Konijnen zijn niet geschikt voor een eenzaam bestaan. Ferry is een vrouwtje van ongeveer 4 jaar. Dit zou kunnen kloppen aangezien uw konijn ook dik wordt genoemd Het is ook leuk om samen met de kinderen te doen, teddy widder konijn buiten.

Reacties (2)

Maar voor ons nooit meer een buitenkonijn! Ja, ik accepteer cookies Op bekijknu. Je kunt met een kammetje het haar kammen of met een borstel met dopjes zoals wij die ook gebruiken.

En iedere dag een pluk hooi dat voor de darmflora op peil te houden, teddy widder konijn buiten. Ons konijn zit buiten in een hok met benedenren en met grote ren, maar het wordt wel al kouder Alle bezigheden Start Konijnen forums Huisvesting baby teddy dwergkonijn buiten Aanmelden om dit te volgen    Volgers 0?

Daar zijn ze ook gek op. Het teddy widder konijn buiten nog geen winter, waar hij bijna de hele dag in zit. Landa Nieuwleusen.

Een gezond konijnenmenu

Teddy Widder Voedsters. Laptopmuis    Wanssum Gisteren.

Hooi is heel belangrijk voor de darmen. Sla mij nooit. Konijntjes kunnen teddy widder konijn buiten binnen n buiten. Reageer op deze discussie. Tegen de tijd dat ik hem op mag komen halen zal hij rond de 8 weekjes zijn.

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. I accept. Als je konijntje na de eerste week wat gewend is en niet meer gestrest is in zijn nieuwe omgeving kun je starten met het voeren van groenvoer.

Recommended Posts

Meer info privacy beleid. Hij hupt je ook achterna. Teddy baby konijn 6 tot 8 weken Teddy baby konijn voor 25 euro de rest voor 20 euro 2 voor 35 ze zijn allemaal tam en houden er van dat je ze oppakt ze zijn 6 tot.

Laat een berichtje achter als je CMIL 's-Gravenhage. Dit vind ik voldoende en wil zo het welzijn van het konijn waarborgen. Meer info cookiebeleid.