Onbeperkt bellen buitenland vodafone

Geplaatst op: 10.01.2021

Maak gebruik Van een gezamenlijke databundel, ongeacht welk Red Pro abonnement u heeft. Veelgestelde vragen. Tarieven in de rest van de wereld.

Wil je buiten de EU kunnen roamen, dan vallen de kosten buiten je bundel en betaal je een buitenlandtarief. Liever iemand spreken? Ga je ver op reis? Bekijk hier de dekkingskaar t.

Niet om op te scheppen, maar

Lees alles over de  snelheid van ons netwerk. Extra EU-databundels. Lees meer over onze Fair Use Policy. Vervangend Toestel Service Met een onbeperkt bellen buitenland vodafone van onze Vervangend Toestel Service bent u snel weer bereikbaar als uw telefoon stuk gaat. Dat is genoeg voor zo'n .

Niet om op te scheppen, maar Wel even je roaming aanzetten als je buiten Nederland wilt internetten.
  • De snelheid is afhankelijk van uw toestel en het dekkingsgebied waarin u zich bevindt. Bekijk buitenlandbundels.
  • Hoe werkt roaming buiten de EU?

Meer met je mobiel

Tarieven in de rest van de wereld. Bekijk hier de dekkingskaar t. Deze landen vallen onder ons EU-tarief. Contact met de klantenservice In het buitenland Alles over nummerbehoud Doe de netwerkcheck.

Dit wilt u ook weten Het beltegoed en de databundel zijn 1 maand geldig. Ben je door je bundel heen? Retail Finance Zorg Overheid.

Deze landen vallen onder ons EU-tarief. Heb je dus in vier maanden tijd je abonnement meer gebruikt in Nederland dan in het buitenland.

Of wilt u bellen vanuit het vliegtuig, onbeperkt bellen buitenland vodafone. Hoe gebruik ik mijn abonnement in de EU. Onbeperkt sms'en geldt niet voor sms-contentdiensten.

In de EU betaal je dezelfde buitenbundeltarieven die je ook in Nederland zou betalen.

Alle informatie die je nodig hebt als je wel eens belt naar vrienden of familie in het buitenland.

In onze tarievenfolder vind je per abonnement welke tarieven en voorwaarden er gelden voor bellen naar buitenlandse nummers vanuit Nederland. En verder Bel

In de EU betaal je dezelfde buitenbundeltarieven die je ook in Nederland zou betalen! Zo kun je verlengen Alles over je rekening Je abonnement wijzigen Een abonnement opzeggen, onbeperkt bellen buitenland vodafone.

Bel  Is uw telefoon kapot. Je kunt je limiet verhogen of uitzetten in My Vodafone als je toch flink extra wilt internetten op reis? Verdubbelde data kunt u niet delen.

Deze service is niet van toepassing op Sim Only abonnementen. Nu al met 5G in heel Nederland. Algemene voorwaarden PDF. Bestel met telefoon.

  • Uw defecte telefoon wordt opgehaald, gerepareerd en teruggebracht.
  • Na de eerste minuut betaalt u per seconde.
  • Meer met je mobiel.
  • Wil je je abonnement net zo gebruiken in de EU als in Nederland, dan dien je aan bepaalde voorwaarden voor redelijk gebruik te voldoen.

Zo maak voorraadpot met deksel in maar liefst landen en gebieden gebruik van een 4G-netwerk. Dit zijn de uitzonderingslanden. U kunt het toestel standaard gebruiken als modem.

Of sluit een onbeperkt bellen buitenland vodafone aan en bel voordelig verder naar het buitenland. Maak gebruik Van een gezamenlijke databundel, onbeperkt bellen buitenland vodafone, ongeacht welk Red Pro abonnement u heeft.

Wil je buiten de EU kunnen roamen, dan vallen de kosten buiten je bundel en betaal je een buitenlandtarief. We zijn er voor u.

U kunt er voor kiezen een bundel te delen met collega's die ook een Red Pro Elite abonnement hebben. Deze landen vallen onder ons EU-tarief.

De snelheid is afhankelijk van uw toestel en het dekkingsgebied waarin u zich bevindt. Extra datasim.

Of sluit een voordeelbundel aan en bel voordelig verder naar het buitenland. Of wilt u bellen vanuit het vliegtuig. U kunt het toestel standaard gebruiken als modem. Meer met je mobiel.