Doosje maken van a4 papier

Geplaatst op: 13.01.2021

Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres! Vouw de onderste linkerhoek naar de derde vouw naar rechts. De nieuwe driehoekige sectie heeft een flap in het midden.

Begin met een vierkant stuk papier. Duw de flap onder de uiterste rand van het doosje. Hiermee werk je de doos af door het creëren van vier staande zijden. Als je sjabloon is bedoeld naar buiten gericht te zijn zoals de meest decoratieve doosjes , keer je papier dan eerst om. Draai het papier 90 graden en herhaal deze stap. Vouw het doormidden langs het verticale midden.

De andere punt wordt de wand tegenover de kop doosje maken van a4 papier het doosje. Categorien: Origami? Vouw de resterende driehoek in de doos. Vouw de hoeken naar het midden. Een strook papier hoort tussen de randen van het midden en nespresso apparaat melkopschuimer werkt niet rand van de nieuw gevouwen hoek te liggen, waardoor er een flap wordt gecreerd.

Als je papier aan één kant is gekleurd, vouw het dan zo dat de gekleurde kant in het begin naar beneden is gericht. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.

Probeer het uit!

Til het papier op aan een van de centrale breedtedriehoeken. Dit zou een kortere zijde van de rechthoek gedeeltelijk moeten ontvouwen.

Vouw het doormidden langs het verticale midden. Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres! Nu staat er een driehoekige punt naar boven gericht. Nu is de bodem van je doosje klaar. Als je papier aan één kant is gekleurd, vouw het dan zo dat de gekleurde kant in het begin naar beneden is gericht.

  • Vouw de lange zijden naar het midden.
  • Het is het beste om karton of een ander soort dik papier te gebruiken voor deze dozen.

De onderste rechterhoek bevindt zich dan aan de andere kant van de derde vouw. Vouw de kleppen vanuit het midden naar beneden over de driehoeken die je in de vorige stap hebt gemaakt. Je reageert onder je Twitter account, doosje maken van a4 papier. Til een welke soorten ipads zijn er op zodat hij rechtop staat bij de vouw.

Dit is een nuttige, leuke manier om oude folders en papier te gebruiken die je anders weg zou gooien.

De printversie van Kerstman 4 is er!

Een kussendoosje maken. Pas op dat je je niet snijdt aan het papier. Hiermee creëer je een nieuwe flap in de vorm van een symmetrisch trapezium. Vouw elke hoek.

Vouw het uiteinde van de wand stevig tegen de kop van het doosje aan, doosje maken van a4 papier, zodat de buitenste vouwen naar de randen terugkeren.

Plooi terug open en doe hetzelfde aan de andere kant. Ontvouw het papier gedeeltelijk, zodat je nog een hoekje krijgt. Net zoals bij methode 1, als het bedoeld is voor een speciale gelegenheid. Duw de nieuwe sectie in de flap eronder.

Een blog over boeken

Čeština: Jak složit krabičku z papíru. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Nu is de bodem van je doosje klaar. Maak een alternatieve, rechthoekige doos.

Wat denk jij. Helaas, rechthoekige doos. Neem de driehoekige hoek en vouw deze onder de flap. Hoeken omplooien Leg de bedrukte kant van je vierkant naar beneden! Hiermee open je het midden van het papier, zodat je de middelste vouwen in de doos kunt zien!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen, doosje maken van a4 papier. Pas op dat je je niet snijdt aan het papier.

Dit is een nuttige, leuke manier om oude folders en papier te gebruiken die je anders weg zou gooien. Je hebt nu een soort stropdas met twee punten. Cookies maken wikiHow beter.

Vouw en lijm het flapje. Neem de rand en vouw deze langs de vouw door het midden. Op foto 11 zie je dat je een flap omhoog hebt getrokken zodat die vanachter een huisje vormt.