Iphone geen simkaart gevonden

Geplaatst op: 07.01.2021

Als uw iPhone in contact is gekomen met water, moet u deze eerst uitschakelen, alle kabels loskoppelen en het water afvegen. Wij gebruiken een paar "suikervrije cookies" om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait.

Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.

Daarom FixjeiPhone. Oplossing nr. Tips om te versnellen! Je bent hier beland omdat je iPhone een vage melding geeft: geen simkaart aanwezig. Deze eenvoudige truc kan werken als uw iPhone Geen Sim zegt. Werk het hier vel? Probeer een andere simkaart.

Ik ben ook iphone geen simkaart gevonden het bezit van een 4S mijn vorige 4S had het zelfde probleem melding geen simkaart als ik aan het opladen was in de auto en navigatie aan had dan kwam de melding dat er geen simkaart in zou zitten.

Dan de enige optie sim er uit aflaten koelen sim er in en alles werkt weer. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Geen schade op de kaart. Over Davey?

In de andere gevallen doet ie het zomaar weer na een paar dagen. Hij verloor elke keer het bereik en geeft vervolgens aan dat de simkaart onjuist is.
  • Tere, probleem had ik ook; naar Vodafone shop gegaan en gratis nieuwe microsimkaart gekregen.
  • Hallo luut ik heb uw bericht gelezen ik ik heb ook een iphone 4s die ook de simkaart niet meer wild nemen heb jij een oplosing gevonden. Eerst af en toe dat ik tijdens het bellen de verbinding verloor, daarna werd het met de dan erger.

Geen simkaart melding op iPhone oplossing

Hallo Teus, Mogelijk is het vervangen van de dock connector de oplossing voor je probleem. Als er op je scherm Geen Simkaart verschijnt, ben je dan niet in staat om verbinding te maken met je provider netwerk en je kunt niet bellen of gebeld worden.

Heb zelf ios 5. Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram. Het gaat maar niet weg, ik heb nu al een dag geen toegang tot mijn simkaart.

Tere, Eddy van Essen Zelfde probleem als Tere hier. Heb je de laatste iOS versie genstalleerd. Populaire Berichten. Hij verloor elke keer het bereik en geeft vervolgens aan dat de simkaart onjuist is. Naast automatisch zoeken is het ook mogelijk om handmatig het netwerk te selecteren, iphone geen simkaart gevonden.

Reinig de lade en de kaart. Bert 25 december om Ik heb de update van IOS 5.

Uitgelicht

Als ik via wifi verbinding maak word toestel aanmerkelijk minder warm. Waarschijnlijk is de Baseband IC op het moederbord defect. Toestel uit en aan en het werkt weer een dag.

Martin 22 december om Voor update 5. Je hebt dan nog een oude simkaart met een nummer dat eindigt op een 1. In dit geval kun je best je toestel herstarten. Of je wel of niet bereik hebt kun je ook makkelijk vertellen door bovenaan links op je beeldscherm te kijken: is er geen signaal streep of geen naam van je telefoonabonnement aanbieder. Wat te doen als je iPhone zegt Geen sim, ongeldige simkaart of simkaartfout na iOS-update, iphone geen simkaart gevonden.

Wil je appletips pushberichten ontvangen? Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Leen desnoods een herlaadkaart en plaats deze in je iPhone. De simkaart functioneert: uit deze test blijkt dat de simkaart goed functioneert kunnen we concluderen dat het probleem met de hardware van je iPhone te maken heeft.

Update uw iPhone naar de nieuwste versie van iOS? Krijg je de melding dat er op dit moment geen SIM is geplaatst in de iPhone. Deel dit product, iphone geen simkaart gevonden. Tere 26 december om Ik heb Vodafone als provider en herstel mijn toestel een keer of 6 per dag keer op keer melding ongeldige sim… Vodafone zegt hier niks aan te kunnen doen en de belcompany zegt hier ook niet verantwoordelijk voor te zijn… Zwaar frustrerend dit, kunt u de oplossingen proberen iphone geen simkaart gevonden we in dit artikel hebben genoemd: Schakelen tussen vliegtuigmodus Start uw apparaat opnieuw op Kijk of de update van de carrierinstellingen beschikbaar is Reset netwerk instellingen Plaats de simkaart opnieuw Herstel uw apparaat naar de fabrieksinstellingen met behulp van iTunes.

Jan, hoop dat ITunes snel met een update komt!. Controleer dan ook of de simkaart houder goed aansluit met het frame van borax poeder wat is dat iPhone en of tijdsverschil orlando amerika en nederland simkaart daadwerkelijk op deze manier iphone geen simkaart gevonden worden uitgelezen door het toestel.

Als iPhone geen sim is genstall.

Simkaart opnieuw plaatsten

Beste iPhone XR-hoezen in uitgebreide bescherming voor uw grote apparaat. Hoewel je de oplossingen die we hier hebben genoemd kunt proberen, moet je waarschijnlijk contact opnemen met je provider voor het vervangen van de simkaart. Als uw iPhone in contact is gekomen met water, moet u deze eerst uitschakelen, alle kabels loskoppelen en het water afvegen.

Maak verbinding met iphone geen simkaart gevonden wifi-netwerk. Ik heb Vodafone als provider en herstel mijn toestel een keer of 6 per dag keer op keer melding ongeldige sim… Vodafone zegt hier niks aan te kunnen doen en de belcompany zegt hier ook niet verantwoordelijk voor te zijn… Zwaar frustrerend dit, hoop dat ITunes snel met een update komt!.

Mobiele data is niet ingeschakeld  wat uiteindelijk geen service problemen kan oplossen.