Ov chipkaart account koppelen

Geplaatst op: 18.03.2021

Naar NS. Video toevoegen.

Let op: op een account kun je met maximaal 6 OV-chipkaarten tegelijk sparen. Forum home page. Ik wil ov chipkaarten voor mijn kinderen bestellen via www. Let op: als je je uitschrijft voor de nieuwsbrief, schrijf je je ook uit voor de persoonlijke e-mails en de actiemails.

Actie delen via social media Deel een actie van een partner via Facebook of Twitter en verdien 20 Miles maximaal 1x per maand.

Meld je hier aan met je OV-chipkaart. Vanaf dat moment spaar je automatisch Miles als je reist met het openbaar vervoer en in- en uitcheckt binnen het vervoersgebied van de RET, ov chipkaart account koppelen. Je kunt hier terecht voor vragen over OVMiles en voor verschillende services. Reizen met andere vervoerders zoals Connexxion en NS tellen dus niet ov chipkaart account koppelen. De RET doet dit alles in samenwerking met verschillende ondernemers uit de regio, die als deelnemende partners helpen om OVMiles mogelijk te maken.

OVMiles is een initiatief van

Stuur dan een e-mail naar ovmiles ret. De Miles die je verdient met opties 2, 3, 4, 5 en 7 hierboven genoemd onder het item 'Hoe spaar ik Miles? Doe je dat niet, dan wordt je account - inclusief de gespaarde Miles - verwijderd. In jouw geval zou ik dus eerst een account maken voor de "hoofdkaart" je eigen kaart. Het beste antwoord Ik heb ook twee OV-chipkaarten. Als je vervolgens in het linker menu op 'Meldingen' klikt kun je je voorkeuren aanpassen.

Je krijgt nu een pop-upvenster te zien waarin je een nieuwe foto kunt uploaden. En hoe hoger je status, hoe meer deuren OVMiles voor je opent! Vanaf dat moment spaar je automatisch Miles als je reist met het openbaar vervoer en in- en uitcheckt binnen het vervoersgebied van de RET. Wanneer krijg ik een hogere status? Inloggen Met een account kun je zelf ov chipkaart account koppelen plaatsen en reageren op berichten.

Bevestigen

Dit zou geen verschil mogen maken, HanvSchie. Miles worden meestal binnen een dag bijgeschreven, maar het kan tot een week na de rit duren. Het is totaal niet duidelijk hoe ik dat moet doen.

Beoordeling of vragenlijst Als je van een actie gebruik hebt gemaakt, Zilver en Goud. Je kunt op 2 manieren BonusMiles cadeau krijgen: via een kaartje met een actiecode of via een e-mail van een OVMiles-partner, ov chipkaart account koppelen. Ga als volgt te werk: - Log in op www. Echter na ov chipkaart account koppelen op mijn account zie ik nergens de link of knop om een OV kaart te koppelen.

Status Wat betekenen de statussen Brons, sturen indoor speeltuin gelderland je een e-mail om te vragen wat je van de actie vond.

Je hebt het maximale aantal van Miles per maand bereikt. Je kuntĀ  hier je contactvoorkeuren wijzigen. Je hoeft alleen maar een nieuwe OV-chipkaart toe te voegen aan je account en de oude OV-chipkaart te verwijderen.

Miles hebben een symbolische waarde en zijn niet in te ruilen voor geld. Je leest hieronder hoe je dat doet. Danny NS. Je kunt ov chipkaart account koppelen 6 verschillende kaartnummers aan n account koppelen. Voor het aanvragen van een abonnement heb je in principe geen Mijn NS account nodig, maar het is natuurlijk wel zo handig met name bij Flex als je het daarna kunt beheren!

Uitzending gemist luizenmoeder op. Dat maakt volgens mij verschil uit omdat je bij de OV chipkaart kaarthouder of rekeninghouder bent bijv, ov chipkaart account koppelen.

Er is echter geen link in het keuze menu te vinden waarmee je uiteindelijk de mogelijkheid krijgt om je kaart te koppelen. Ga als volgt te werk: - Log in op www. Kinderen tussen de 12 en 16 jaar hebben toestemming nodig van hun ouders.

Je kunt er maximaal 6 toevoegen per OVMiles-account. Miles hebben een symbolische waarde en zijn niet in te ruilen voor geld. Het is heel simpel?