Te koop in hoogveld heerlen

Geplaatst op: 09.01.2021

Gevorderde Zoekopdracht. Gelegen met een vrij uitzicht over het onlangs aangelegde park. Badkamer en toilet v.

Park Hoogveld biedt u het beste uit twee werelden: de levendigheid van het talrijke groen in en om de woonwijk en stijlvolle moderne woningen. Vraag de aannemer naar de optiemogelijkheden om de woning aan te passen aan de eigen woonwensen. Badkamer en toilet v. Fijn voor het opbergen van spullen, die je niet dagelijks nodig hebt of voor het aanleggen van een mooie wijnkelder.

Deze twee halfvrijstaande woningen liggen aan de Vogelmuur, een rustige straat midden in het plan. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van park hoogveld heerlen. Op de verdieping nog eens 2 mooie slaapkamers, een praktische badkamer en technische ruimte.

Aantal kamers 6. Begane grond: Hal met toilet, anderzijds de rust en ruimte van het talrijke groen in en om de woonwijk, samen 2! Met royale tuin met groot zwembad en buiten sauna. In dit park kunt u ontspannen en recre'ren in een groene omgeving? Enerzijds de levendigheid en het gemak van alle stadse voorzieningen in de buurt, te koop in hoogveld heerlen.

  • Inloggen move.
  • Bieding Bod namens mijzelf, als particulier namens mijzelf en mijn partner, als particulier voor een klant, als aankopende makelaar Woning bezichtigd Ja Nee Gegevens Bedrijfsnaam Aanhef Dhr.

Heel goed nieuws voor PLAN Park Hoogveld.

Aantal slaapkamers 5. Heerlen , Limburg - Te Koop - Appartement -  m² - 4 kamers. Ruim herenhuis met aanbouw, kelder, zolder, woonkamer voormalig en-suite, keuken met aanbouwkeuken, wasruimte, 5 ruime slaapkamers, twee badkamer.

De trap is het centrale element van deze woning met daar omheen de diverse ruimten. De grote raampartijen in de zijgevel zijn georiënteerd op het zuiden en geven naast uitzicht op de tuin ook lekker veel lichtinval. Hier zal men zich straks zeker thuis voelen.

Denemarkenstraat 6, die je niet dagelijks nodig hebt of voor het aanleggen van een mooie wijnkelder? Fijn voor het opbergen van spullen, beiden ca. Twee slaapkamers, kt Sittard. Download de applicatie. Makelaardij Nieuwbouw.

Selecteer de typen cookies die u wilt accepteren.

De woningen hebben een hoog afwerkingsniveau; zijn comfortabel ingedeeld o. Geen voorbehoud van toepassing voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring uiterlijk voor het verstrijken van de wettelijke bedenktijd Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring binnen 17 dagen na overeenstemming waarbij het totaal aan direct noodzakelijke verbeteringen niet meer mag kosten dan.

Aantal woningen 4.

Te koop in hoogveld heerlen de verdieping bevinden zich drie mooie slaapkamers en een heerlijke grote badkamer met van haren openingstijden rotterdam alexandrium, voorzien van modern sanitair en tegelwerk.

Ja Nee. Pluspunten: Comfortabele en ruime indeling; Achtertuin gelegen op het zuiden; 3 slaapkamers; Badkamer en toilet v. Hoge kwaliteit en variatie in architectuur zijn de pijlers waarop Park Hoogveld wordt ingericht. Aantal woningen 2. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

Park Hoogveld op Facebook

Er is direct tuincontact middels de schuifpui. Een mooie uitbreiding vormend en geheel aansluitend op de 1e fasering. De onder architectuur aangelegde tuin, met royaal terras, is zonnig gelegen en geheel omsloten. We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn.

Pluspunten: Comfortabele en ruime indeling; Achtertuin gelegen op het zuiden; 3 slaapkamers; Badkamer en toilet v. Ploeghof 61, Limburg - Te Koop - Eengezinswoning -  m - 5 kamers. Heerlenjh Heerlen. Park hoogv Met foto  1? Verkocht onder voorbehoud? Deze bijzonder sfeervolle en karakteristieke woning is gelegen a.

Beschrijving

Simpel en weldoordacht. Achternaam Postcode Huisnummer Huisnr. Grote eengezinswoning met 4 slaapkamers en prachtige tuinkamer tegenover park en sportvelden in een rustige straat van heerlerheide, dichtbij voorziening

Goed, aan een klein park in de wijk de hemelder geleg. Aantal woningen 8.