Apple laptop leegmaken voor verkoop

Geplaatst op: 10.01.2021

Tekenlimiet: Uw iCloud-gegevens blijven bewaard in iCloud en op alle andere apparaten waarop u met uw Apple ID bij iCloud bent ingelogd.

Er verschijnt een configuratie-assistent en u wordt gevraagd uw land of regio te kiezen. Office is vanaf elk apparaat te deactiveren. If it ain't broke, don't fix it! Mark 23 augustus om Als je de mac verkoopt is het dan ook mogelijk om je installatiesoftware die bij de mac hoort over te zetten naar een ander Apple ID? Wanneer de installatie van macOS is voltooid, wordt de Mac opnieuw opgestart. Voordat je een Mac verkopen gaat zijn er enkele voorzorgsmaatregelen die je het beste kunt uitvoeren voordat je Mac in iemand anders handen terecht komt.

Je iPhone of iPad kun je ook eenvoudig aan Forza verkopen voor geld of een Forza-tegoed.

Zodra de installatie is voltooid kun je een gebruiker aanmaken. Klik op Log uit. Apple laptop leegmaken voor verkoop dit punt zijn al je gegevens van het toestel af en kan de nieuwe gebruiker kleding alarm verwijderen magneet met het instellen van de iPhone.

Klik in de menubalk bovenin het scherm op account. Dit doe je voor iTunes, iCloud en iMessage afzonderlijk van elkaar.

Klik nu op Machtigingen. Nu kun je twee dingen doen. Wanneer de nieuwe eigenaar de Mac inschakelt, begeleidt de configuratieassistent deze bij de configuratie.

Apple MacBook met T2 chip

Nadat je deze stappen hebt gevolgd, wordt je iPhone helemaal leeggemaakt. Houd de linker Control , linker Option en linker Shift toetsen 7 seconden ingedrukt. Alvast bedankt. Als je een nieuwe iPhone hebt, wil je waarschijnlijk al je gegevens opgeslagen in iCloud of op je pc weer terugzetten.

Sponsor: Upgreatest. Om te voorkomen dat een volgende eigenaar toegang krijgt tot jouw gegevens, log je jouw accounts uit. Over appletips.

  • Maak een account aan Misschien wil de koper zien dat de Mac in goede staat is. Gebruik je macOS Sierra of nieuwer?
  • Selecteer de schijf die je wil wissen. Deze week vertel ik hoe je je Mac verkoop- of weggeef-klaar kunt maken in 5 stappen, zodat de nieuwe eigenaar er gelijk mee aan de slag kan.

Uitloggen bij iMessage. Je Mac verkoopklaar maken in 5 stappen 1, apple laptop leegmaken voor verkoop. Zorg ervoor dat u een actuele reservekopie hebt van uw belangrijke bestanden. Je kunt dan controleren of bijvoorbeeld de WiFi, videokaart. Over appletips. Maak je Mac helemaal leeg Als je stap 1 en 2 netjes hebt uitgevoerd is het tijd om de Mac helemaal leeg te maken. Je Mac verkoopklaar maken in 5 stappen geplaatst: 15 rozenblaadjes kopen kruidvat - Zakelijk Winkels.

Back-up maken van je iPhone

Klik op Trek machtiging voor deze computer in. Selecteer in de navigatiekolom van Schijfhulpprogramma de schijf die of het volume dat je wilt wissen. Apple MacBook terugzetten naar fabrieksinstellingen Lukt het niet om problemen te verhelpen door de SMC opnieuw in te stellen?

Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten.

In plaats daarvan drukt u op Command-Q om de Mac uit te zetten. Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store. Volg daartoe volgende stappen:. Probleem melden. Scroll naar je apparaten en klik op je Mac. Apple laptop leegmaken voor verkoop hoeft dus niet bang te zijn dat een volgende eigenaar ook maar iets van jouw gegevens te zien krijgt.

Een MacBook verkopen: zo bereid je het apparaat voor

Er verschijnt een configuratie-assistent en u wordt gevraagd uw land of regio te kiezen. Wie kan mij helpen hij word namelijk vanmiddag opgehaald…. Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram. Wanneer je gebruikmaakt van Apple Music moet je geen bijzondere stappen te ondernemen.

Een clean install tout court is vandaag de dag niet meer voldoende.

Klik dan hier voor een clean install. Daar vul je natuurlijk Macintosh Red fox labrador retriever in, wel zo netjes en origineel. Apple MacBook. Bij mij in ieder geval wel. Dan is deze al verwijderd toen je deze hebt losgekoppeld van je Apple ID. Deel dit artikel Facebook Twitter LinkedIn. Contacteer ons.

IPhone leegmaken

Vertoont jouw Apple MacBook kuren? Het vervelende is dat als je je schijf versleuteld je nog steeds last kunt hebben van loze schrijf-acties op je SSD. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Daarnaast kun je natuurlijk ook op de ouderwetse wijze je documenten, enzovoorts kopiren naar een USB Stick of externe harde schijf. Maak je Mac helemaal leeg Als je stap 1 en 2 netjes apple laptop leegmaken voor verkoop uitgevoerd is het tijd om de Mac helemaal leeg te maken. Mark 23 augustus om Als je de mac verkoopt is het dan ook mogelijk om je installatiesoftware die bij de mac hoort over te zetten naar een ander Apple ID.

Scroll naar je apparaten en klik op je Mac?