Deur whirlpool vaatwasser sluit niet

Geplaatst op: 18.03.2021

Aangezien het frontpaneel losgeschoten is door de struikelpartij, denk ik dat er iets verschoven is waardoor het sluitinkje niet meer goed blijft hangen. Weg met die plakkerige afwashandschoenen: jouw vuile vaat komt binnenkort weer stralend uit de afwasmachine!

Zoek Geavanceerd zoeken Valt de deur gelijk naar beneden? Gaarne tegenbericht of het gelukt is. Deurslot vaatwasser kapot. Oke, dan kunnen we in ieder geval een kapotte spanveer uitsluiten. Als de deurvergrendeling niet goed werkt, is het verstandig om al eerste het slot te inspecteren.

Whirlpool Vaatwasser Deur. Heeft iemand een idee wat dat kan zijn en of ik het zelf kan fixen. Vooral omdat dit vaak leidt tot vervelende problemen, zoals lekkage of het niet meer kunnen sluiten van de deur. De veer zit bij het zwarte klepje vast aan een klein katrolletje op zijn plek gehouden door een pin die overdwars zit. Als ik de vaatwasser nu dicht doe, deur whirlpool vaatwasser sluit niet.

Het deurslot bestaat bij mijn whirlpool uit een zwart klepje in een witte constructie.
  • Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Mijn dochter is erover heen gestruikeld toen die open stond.
  • JavaScript is disabled. Het zwarte klepje geeft de klik als je de vaatwasser dichtdoet en houd dat vast omdat het op spanning staat door een veer.

De Whirlpool vaatwasser lekt water bij de deur

Registreer nu. Zoek Uitgebreid Er staat teveel spanning op de veer. Oke, dan kunnen we in ieder geval een kapotte spanveer uitsluiten. Misbruik melden Gebruikershandleiding. Ik zou dit even checken en anders proberen het frontpaneel er weer op te zetten.

Het zwarte klepje geeft de klik als je de vaatwasser dichtdoet en houd dat vast omdat het op spanning staat door een veer.

  • Dan kan het ook te maken hebben met een spanveer in het scharnierende deel van de deur.
  • Beschrijf het probleem.

Sorry, we kunnen niet meer dan 4 producten tegelijk vergelijken X. Gaarne tegenbericht of het gelukt is! Als een vaatwasser deur scharnier verbogen of afgebroken is, deur whirlpool vaatwasser sluit niet, aan de voorkant. Het andere rubber dorpelrubber bevindt zich onderin de machine. Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp! Ik zou dit even checken en anders proberen het frontpaneel er weer op te zetten!

Vaatwasser reparatie

Waarschijnlijk het probleem opgelost komt vaker voor. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

Jan Algemeen beantwoorder Moderator.

Haal links en rechts de zijkant van de vaatwasser af hierbij zie je een veer waar een metalen band aan is bevestigd deze glijd over een kunststof nok! U gaat ermee akkoord dat u gegevens worden gedeeld met derden en met de algemene voorwaarden. Waterslot Siemens vaatwasser lijkt te klapperen! Direct een vakman inschakelen. Is dit gemakkelijk op te lossen zonder er een monteur bij te halen, deur whirlpool vaatwasser sluit niet.

Ontkalker voor je koffiezetter

Als je de deur dicht duwt schiet die gelijk weer open. Als een vaatwasser deur scharnier verbogen of afgebroken is, vervang het dan. Groet, Hans.

Als ik de vaatwasser nu dicht doe, sluit die wel. Gaarne tegenbericht of het gelukt is. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de visa card abn amro blijft.

De Whirlpool vaatwasser lekt deur whirlpool vaatwasser sluit niet bij de deur Lekt de vaatwasser bij de deur.

Je kunt nog extra model len toevoegen. Dan neig ik toch naar het sluitinkje. Hoe zie ik dat. Beko waterslot.

Op de hoogte blijven

Is dit gemakkelijk op te lossen zonder er een monteur bij te halen? Menu Andere producten. Je kunt nog extra model len toevoegen.

Groet, en het onderdeel is gemakkelijk te vervangen. Topic of reactie wijzigen. Je ziet deze afdichting goed zitten, Ruben.