Hotels langs route de soleil dijon

Geplaatst op: 09.01.2021

De A31 loopt van Luxemburg richting Lyon en maakt in de volksmond deel uit van de autoroute du soleil. Hotels Dijon Bekijk de prijzen ».

Het hotel beschikt over een zwembad en binnenplaats. En je kunt hier goed eten: het hotel-restaurant krijgt 3 cocottes van Logis Hotels. Bergerie de Fuissé Bergerie de Fuissé ligt aan de rand van het beroemde wijndorp Fuissé, een heerlijke plek om even tot rust te komen, en niet ver van de snelweg. Beaune is voor ons altijd een bijzondere plek omdat onze zoon er gestudeerd heeft. Er zijn mooie zwemmeertjes in de buurt voor een verkoelende duik. De kamers hebben een eigen badkamer, geluidsisolatie, airco, een tv, sommige zijn onderling met elkaar te verbinden en er zijn familiekamers.

Ideaal hotel voor doorreis naar Spanje of Zuid Frankrijk. Vorig Bericht. Restaurantbeveiligde parkeerplaa. Niet leuk en zeker niet als je met kinderen of bijvoorbeeld een hond op reis gaat. Klik hier voor alle Hotels in Dijon.

Wij hebben het al eens meegemaakt dat vlak voor ons een groot hert werd aangereden. Reis naar Frankrijk Ga ontspannen op reis, maak een tussenstop!

Vind hotels, campings en b&b onderweg voor een tussenstop

We bieden 10 vergaderruimten van 20 tot m² en een gratis afgesloten parkeerterrein. Kijk dus altijd in het menu rechts voor de laatste update! Terras en park met bomen. In het centrum zijn enkele gemakkelijk te bereiken parkeergarages dus u kunt ook in een hotel in het centrum van Avignon overnachten.

Via de Belgische Ardennen verloopt de reis meestal voorspoedig. Onderweg overnachten in Lyon na km Overnachten in Avignon na km.

Maar wij hebben ook een kaart gemaakt van de Route du Soleil met tips voor hotels bij leuke steden langs de route waar je met 1 klik eenvoudige tot luxe hotels kunt vinden.

Meld u gratis aan tijdens uw reservering en profiteer direct van alle voordelen. Home autovakanties Hotels Route du Soleil. Hoe werkt onze routeplanner Frankrijk. Bij Beaune liggen o. Ontdek al onze bestemmingen U kunt snel hotels langs route de soleil dijon op regio of plaats waar u wilt overnachten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om n van de vele overnachting hotels te nemen, hotels onderweg Dijon, Valence of Montlimar voor een hotelovernach.

Overnachten langs de Autoroute – Tussen Dijon en Lyon (A31)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. En meestal zijn deze minder bekende pareltjes echt wel de moeite om te ontdekken. Via Maastricht ontloop je ook de drukte bij Parijs.

Achter een met platanen omzoomde oprijlaan ligt dit hotel in een 17 e -eeuws klooster, in een buitenwijk van Villefranche-sur-Sane tussen Mcon en Lyon. De aanzienlijke afstand van deze route zorgt er voor dat heel wat reizigers op een bepaald ogenblik even een pauze willen openingstijden coffeeshop toermalijn tilburg. Frankrijk heeft dan ook van alles te hotels langs route de soleil dijon.

Hotels langs de A3 tussen Frankfurt en Passau. Handig onderweghotel ter hoogte van Chalon-sur-Sane, langs de A39 die parallel loopt aan de Route du Soleil maar al vanaf Dijon in oostelijke richting afbuigt naar Alpen!

De kamers voor 2 tot 4 personen zijn alle voorzien van eigen badkamers en in de familiekamer zit zelfs een klein keukentje?

Kaart met alle hotels onderweg Frankrijk

Reserveer een overnachting bij Dijon of Lyon. Wij hebben het al eens meegemaakt dat vlak voor ons een groot hert werd aangereden. Controleer dus of jouw auto op E10 kan rijden! Marseille na km.

Lees hier onze Privacyverklaring. Hotel overnachting langs Route de Soleil Wanneer u er geen nood aan heeft om een bepaalde stad te bezoeken, bed and breakfast of camping langs autoroute du Soleil, maar u toch graag langs de Route du Soleil zou willen overnachten kunt u er nog hotels langs route de soleil dijon voor kiezen om een Etap!

Mcon aan de A7 na km, hotels langs route de soleil dijon. Misschien ga je richting zuid Frankrijk en zoek je een hotel. Terug naar zoekresultaten. Als je op die link klikt worden de hotels en chambres d'htes in de omgeving getoond inclusief aanbevelingen en ervaringen van eerdere gasten. De ligging van dit rustige hotel: ligt in Bourgondi tussen Beaune en net even onder Dijon. Reserveer een hotel bij Metz.

AL ONZE AANBIEDINGEN EN MEER

Een ruime keuze aan kamers met 1 tweepersoonsbed, 2 eenpersoonsbedden, driepersoons- en gezinskamers 1 tot 4 personen.

In het centrum zijn enkele gemakkelijk te bereiken parkeergarages dus u kunt ook in een hotel in het centrum van Avignon overnachten. Natuurlijk hebben wij bij de belangrijkste plaatsen voor een tussenstop of overnachting al de hotels en chambres d'hôtes in de omgeving opgezocht. Bergerie de Fuissé Bergerie de Fuissé ligt aan de rand van het beroemde wijndorp Fuissé, een heerlijke plek om even tot rust te komen, en niet ver van de snelweg.

Omdat tarieven kunnen wijzigen vermelden wij niet alle tarieven omdat je deze simpel hier kunt berekenen. Leuke mix van brocante en designmeubels. U kunt overnachten in een motel of hotel aan de A31 of A maar ook een hotel in Dijon is mogelijk. Je overnachtingen in Parijs, Metz of Dijon plan je dus via onze routeplanner.