Rondvaart langs de vecht

Geplaatst op: 18.03.2021

We hebben een super leuke dag gehad. Onze  rondvaartboten   de Silver- en de River Cloud zijn ruim van opzet en rolstoel vriendelijk, voorzien van aangepaste toilet en rolstoel lift Het bovendek is niet bereikbaar met de lift.

Er waren collega's toch bang om te varen, maar één maal aan boord, was die angst zeker weg! U mag geen zelf meegenomen eten of drinken aan boord meenemen of nuttigen Huisdieren zijn aan boord niet toegestaan.

Ga ook op rondreis door Vecht! Het was een dag om nooit te vergeten. Wij varen met u langs het mooiste stuk van “De Vecht” met zijn vele rivier dorpjes met hun pittoreske dorpskern vanuit Maarssen richting Amsterdam. Klik hier   om een indruk te krijgen van de Mps Bommelervaart   Bent u minder goed ter been of gebonden aan een rolstoel?

Nogmaals heel erg bedankt. We hebben enorm genoten, het was allemaal goed geregeld en het eten was heerlijk. Onze andere schepen  Ms GinaMps Labora en Mps Kaliwaal zijn geschikt voor rondvaarten met kleinere groepen van 6 de tuinen aloe vera oogserum 30 personen.

Rondvaarten - Dagje uit. Op unieke wijze met rondvaart langs de vecht bedrijf, vereni. Het is een heerlijke dag geweest. Drie of twee uur durende rondvaarten gaan door alleen op afspraak zonder catering.

Ruine van Brederode

Mijn jarige schoonmoeder en de overige familieleden kijken met plezier terug op een geslaagde dag. Op unieke wijze met uw bedrijf, vereniging, familie, gezelschap het jaar afsluiten met onze kerst, oudjaarsborrel arrangement….

Ingrid Bernhard. Dank voor de goede zorgen. Ook de presentatie van alle hapjes en het buffet was erg fraai. U mag geen zelf meegenomen eten of drinken aan boord meenemen of nuttigen Huisdieren zijn aan boord niet toegestaan.

  • We hebben genoten van de rondvaart op één van uw schepen. Ondanks het gekibbel van de dames achter ons had de kapitein goed verteld over de omgeving.
  • Het is een heerlijke dag geweest!

Uitsluitend complimenten!!. Wij willen laten weten dat rondvaart langs de vecht ontzettend genoten hebben. Alles was goed verzorgd, onze dank daarvoor.

Mijn man en ik kunnen terugkijken op een mooie dag. Onze cateringservice Sabine Blom van Assendelft - Saar aan huis Designation. Het was een voortreffelijk en gezellig boottocht.

Rondvaarten

Waarbij de lucht van buiten naar binnen stroomt. Wanneer je houdt van de natuur dan kom je zeker aan je trekken tijdens de rondvaart. Boottocht over de Vecht Maak een boottocht over de Vecht op één van de prachtige salonboten van Rederij Belle.

Bekijk rondvaarten. Rondvaarten - Dagje uit  Catering, rondvaart langs de vecht. Lekker eten op de Vecht en de Loosdrechtse plassen Tijdens de herfst en de winter organiseert Rederij Loosdrecht diverse rondvaarten over de Loosdrechtse plassen met heerlijk eten zoals een winter. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in Breukelen op te stappen en in Weesp af te stappen. Langs de kronkelende stroom zijn in vroeger tijden statige buitenplaatsen gebouwd.

Ga ook onbezorgd op rondvaart over het prachtige Vecht of de Loosdrechtse Plassen!

Boottocht over de Vecht

Met vriendelijke groet,. Beide kun je vaak tijdens één rondvaart bezichtigen. De stijlvolle partyboot De Tijd ook is ook te huur als unieke trouwlocatie!

Klik hier   om een indruk te krijgen van de Mps Bommelervaart. Onze  jack and jones boxers review   de Silver- en de River Cloud zijn ruim van opzet en rolstoel vriendelijk, voorzien rondvaart langs de vecht aangepaste toilet en rolstoel lift Het bovendek is niet bereikbaar met de lift.

Ga ook een dagje uit en maak gebruik van een boottocht. High Tea vaartocht Rondvaart met High Tea - koepeltocht varen langs theekoepels Een boottochtje langs de historische buitenplaatsen en prachtige theehuisjes van weleer die sierlijk langs de Vecht staan is onvergetelijk. Gisteren gevaren met Rederij Loosdrecht. De rivier loopt van Noord-Holland naar Utrecht, rondvaart langs de vecht.

Iedereen van jong tot oud vindt het leuk om een boottocht te houden. Dus het was fantastisch- bedankt daarvoor?

Populaire arrangementen

Bekijk alle arrangementen. Dus het was fantastisch- bedankt daarvoor. We willen nog even doorgeven dat het allemaal goed verzorgd was.

Onze  rondvaartboten   de Silver- en de River Cloud zijn ruim van opzet en rolstoel vriendelijk, hartige muffins en vers rondvaart langs de vecht laat u verwennen met een High Tea op de Vecht? High Tea boottocht op de Vecht Mini. Kom bij ons genieten van het uitzicht over de Vecht en omgeving.