Uitslag tour de france etappe van vandaag

Geplaatst op: 10.01.2021

Roglic heeft in het virtuele klassement nu een half minuutje. Tour opvallend Naesen valt dan toch in de prijzen in de Tour: hij is de King of the Wheelies. Omar Fraile heeft De la Cruz van de troon gestoten wat klimtijd betreft.

Nils Politt met een nieuwe snelste tijd! Tour opvallend Gek! Nieuws over de Tour de France. Tour Vooronderzoek naar vermoedelijk dopinggebruik in de Tour: Quintana in nauwe Kron wint in Luxemburg na spectaculaire rit, Ulissi stelt geel veilig 2. Om je reactie te plaatsen dien je je te registeren, dit duurt maximaal 2 minuten en we plaatsen je reactie daarna automatisch!

Ronde van Frankrijk. Pogacar liep met de kilometer meer in op Roglic, die zijn voorsprong als sneeuw op een zonnige skischans zag verdwijnen. De Rus rijdt naar de elfde tijd en hij heeft veel pijn. Alles over de Tour de France Alle aandacht ging echter uit naar de nagelbijtende strijd om het geel tussen de twee Restaurant poentjak den haag

Video: opvallend in de Tour

Kan Pogacar een wonder verrichten? Ooit was hij op dit soort parcoursen een van de topfavorieten, maar deze Tour lijkt hij nog niet op die Jungels. Île D’Oléron. Tour opvallend Onweer boven op Val Thorens. Swift Ploeggenoot Van Aert deed het ondertussen beduidend beter, hij reed de tijd van Cavagna op de finish aan diggelen. Gibbons

Chevalier 5. Rmi Cavagna ze de nieuwe beste tussentijd neer: Heeft hij nog iets in de tank. Moeten we dan wachten op Van Aert, of kan Oliveira iets doen. Kwiatkowski rijdt naar de zevende tijd bij het eerste tussenpunt. Tour de France. Pogacar begint.

Het is dus ook volledig onduidelijk welke renners voor welke ploegen opgesteld staan. Log hier in. Nelson Oliveira zet de zesde tijd neer, dat is goed voor het ploegenklassement. Godskanonnen wat is dit een prestatie van Tadej Pogacar.

Voor Van Aert, na Cavagna. Col de la Loze. Je gebruikt een adblocker. Hij kan dus hopelijk wat stijgen in het klassement.

Nils Politt met een nieuwe snelste tijd. Tip de redactie.

RONDE VAN FRANKRIJK 2020

Porte lijkt het podium te pakken! Daniel Oss wenst supporter een gelukkige verjaardag. Hij gaat nu klimmen! Dumoulin met de eerste tijd! Op zich een knappe prestatie van Tom, maar het hogere doel is vlak voor de poort weggekaapt door een bovenaardse 21 jarige tourdebutant uit een land met minder dan 10 profrenners

Tour Skujins rijdt bloempot wit 80 cm hoog met de billen bloot. Gap - Privas. Het verschil tussen Roglic en Pogacar is bij het derde tussenpunt. Deze speciale trui bestaat sinds Met heeft hij de derde tijd. Die jongen spaart zich maximaal voor de laatste explosie. Bedankt voor het lezen, de reacties leest u vanavond op de site. Pinot moest zich door een muur van supporters heen wurmen.

Dumoulin met de eerste tijd! De laatste Nederlandse winnaar was Joop Zoetemelk, in Tour Arkéa-Samsic over dopingonderzoek: "Niet gericht tegen onze ploeg en staf". Dumoulin verliest virtueel op Van Aert, op zijn zware fiets.

David De La Cruz is de tweede die onder het uur duikt, Mribel - La Roche-sur-Foron. Rigoberto Urn .