Wapen van egmond aan zee

Geplaatst op: 10.01.2021

Van de tap schenken we Jupiler en Hertog Jan, tevens verschillende soorten speciaal bier van de tap en uit het flesje. En voor herhaling vatbaar mochten we nog eens in de buurt zijn :.

Al met al een recept voor een heerlijke avond tafelen! Het eten is daar prima maar niet in het hoofdseizoen.

Deze ging er erg gemakzuchtig mee om. After another 20 or so minutes, the food arrived-or rather, four of the five meals we had ordered arrived. Teodora G. Volgende Herberg Binnen.

MADpalace punten. De volgende keer zijn wij weer van de partij. Wachtwoord opvragen. Excellent. Vriendelijke bediening en een gezellige sfeer. Good day Thank you for your reaction.

Egmond aan Zee

Log in om uw Agoda account te koppelen aan uw Facebook account. Reviewed October 12, via mobile Perfect beer and burger! Hier gaan we beslist terug wanneer we weer in Egmond zijn! Reviewed September 5, via mobile Lunch in Egmond aan Zee. Familie D.

Akkoord Niet akkoord! E-mail of wachtwoord is niet correct. Wachtwoord is gewijzigd. Het restaurant heeft een mooie sfeer van binnen. The food was ok, vrolijke bediening.

Navigatiemenu

Grand Café Het gaat er ietsje informeler aan toe in het Grand café waar je net als in het restaurant kunt bijkletsen, relaxen en genieten van een drankje en een hapje. Wij ondervinden op dit moment technische problemen. Super restaurant, heerlijke kaart. Annemiek 7 punten.

View all details meals, about, Now the best in town. Opnieuw stunt Egmondia: wordt Oct 11. Reviewed June.

Complimenten aan het team van Het Wapen van Egmond. Volg ons. Goed gegeten?

Hoe was jouw ervaring?

Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Kan beter! Zoek en gij zult vinden?

  • Good day Thank you for your reaction.
  • Does this restaurant have a TV?
  • Wat Gaan We Doen is het meest complete en leukste overzicht van alles wat er te doen is in Mooi-Kennemerland!
  • Het eten is van bovengemiddelde kwaliteit en niet al te duur.

We hebben in diverse restaurants asperges gegeten, maar dit was echt minimaal. Volgende Herberg Binnen. Zou perfectie betekenen. Wachtwoord is hoofdlettergevoelig en moet min. See what travelers are saying:. De koffie of thee met vers banketbakkersgebak is er niet te versmaden. Ik eet graag vis maar dit was echt mis.

Corona informatie

Voor uw veiligheid kunt u een eerder gebruikt wachtwoord niet hergebruiken. Het strand en het gezellige centrum zijn binnen handbereik. Sinds januari hebben de broers Pieter-Bas en Reindert-Jan Antoons deze zaak overgenomen, het is in de loop der jaren opgebouwd tot een prachtig horecabedrijf.

Zullen zeker weer terugkomen als we in de buurt zijn. Deze ging er erg gemakzuchtig mee om. French 2.