Gedeelde agenda iphone synchroniseert niet

Geplaatst op: 10.01.2021

Geregistreerd: Nov Berichten: Opmerking: Het kan enige tijd duren voordat je afspraken worden weergegeven nadat je synchroniseren hebt ingeschakeld. Controleer of de datum- en tijdinstellingen op uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc correct zijn.

Controleer uw appinstellingen Controleer of uw iCloud-contacten en -agenda's zo zijn ingesteld dat ze in de Contacten-app of de Agenda-app worden weergegeven: Open de Contacten-app en tik linksboven op 'Groepen'. Als u niet al uw updates ziet of als u een ander probleem hebt, probeert u deze stappen op iCloud. Stel een iCloud-agenda in als standaardagenda: Tik op 'Instellingen' en vervolgens op 'Agenda'. Klik op 'Invoegtoepassingen' in het linkerpaneel van het venster 'Opties voor Outlook'.

Als u een kopie van uw contacten van een voorziening van een andere leverancier hebt in vCard-structuur versie 3. Selecteer 'Agenda's' en 'Herinneringen'.

Schakel 'Sta berichtgeving toe' uit. Tik op  Opslag   Gegevens wissen   OK. Anders selecteert u 'Bewaar op [apparaat]'. Zoek het pictogram van de Google Agenda-app. Tik op Gereed. Opmerking: Het kan enige tijd duren voordat je afspraken worden weergegeven ov chipkaart feestdagen je synchroniseren hebt ingeschakeld.

Een iCloud-agenda aanmaken

Het delen van een Agenda is erg eenvoudig, hoe je dit precies doet in iOS lees je hier. Bekijk bij 'Actieve invoegtoepassingen voor toepassingen' de lijst met invoegtoepassingen.

Als u de activiteiten bewaart en wijzigt in iCloud en niet op een andere plek, zoals Op mijn Mac, Exchange of Google, werkt iCloud uw agenda's automatisch bij. Hef de selectie van 'Agenda's' en 'Herinneringen' op. Selecteer 'Invoegtoepassingen' in de linkerkolom. Controleer vervolgens of u uw account correct hebt ingesteld in Herinneringen: Open de Herinneringen-app.

Schakel 'Sta berichtgeving toe' uit. Tik op een lijst onder iCloud om deze als standaard in te stellen. Zoek de app en veeg gedeelde agenda iphone synchroniseert niet om deze te sluiten. Bijvoorbeeld: de wijzigingen die u op n apparaat hebt aangebracht, worden niet op al uw apparaten doorgevoerd. Echter, als zij in dezelfde gedeelde agenda een items zet.

Vernieuw uw agenda's: Open de app Agenda.

Probeer de stappen voor uw apparaat

Als je een app hebt geopend en op de startknop tikt, wordt de app gesloten, maar niet afgesloten. Tik op de naam van de lijst in de linkerbovenhoek om al uw lijsten te bekijken. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.

Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door timosha Ben je heel zeker dat het item in de gedeelde kalender staat in www.

Berichtgeving voor gedeelde agenda's uitschakelen Als iemand een agenda die jij deelt wijzigt, dan kun je het beste de deling stoppen en de agenda opnieuw delen, gedeelde agenda iphone synchroniseert niet. Klik op het tabblad 'iCloud' en controleer of u bent ingelogd met uw Apple ID. Zorg dat het vakje links van de agendanaam is aangevinkt? Mocht het toch problemen geven, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden.

Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, agenda's of herinneringen.

Probeer eerst deze stappen

Druk op de thuisknop om terug te gaan naar het beginscherm. Log in bij iCloud. Wanneer u een herinnering aanmaakt, kunt u kiezen of u deze bewaart in iCloud of op uw iOS-apparaat. Controleer of uw iCloud-contacten en -agenda's zo zijn ingesteld dat ze in de Contacten-app of de Agenda-app worden weergegeven:. Tik op 'Standaardagenda'.

  • Stel iCloud in als de standaardaccount voor uw contacten in iOS 8 of hoger: Tik op 'Instellingen' en vervolgens op 'Contacten'.
  • Als u over de limiet gaat, blijven uw gegevens niet up-to-date.
  • Tik op 'Agenda's' en tik vervolgens op  naast de iCloud-agenda die je wilt delen.
  • Als op de Mac meerdere accounts worden gebruikt, zoals iCloud, Gmail en Yahoo, zorgt u ervoor dat iCloud de standaardaccount voor Agenda is:.

Google Help. Ja Nee. Als je een probleem ondervindt, kun je het melden. Meer info. Gedeelde agenda's??. Tik op 'Voeg toe'. Hier heb je de niet de mogelijkheid dit in of uit te schakelen. Opmerking: Het kan enige tijd duren gedeelde agenda iphone synchroniseert niet je afspraken worden weergegeven nadat je synchroniseren hebt ingeschakeld? Soortgelijke discussies!

Contacten toevoegen

U kunt ook deze stappen volgen om dubbele contacten of agenda's te verwijderen. De instelling Synchronisatie wordt alleen weergegeven voor agenda's die je hebt gemaakt, maar niet voor je primaire agenda deze heet meestal Afspraken, tenzij je de naam hebt gewijzigd. Gedeelde agenda's synchroniseren via de ether mobile me. Controleer vervolgens in de app-store voor je apparaat of de Google Agenda-app up-to-date is.

Als u niet al uw updates ziet of als u een ander probleem hebt, probeert u deze stappen op iCloud. Mij onthouden. Gedeelde agenda.