Klimaat punta cana augustus

Geplaatst op: 18.03.2021

Wil je meer informatie hebben over het klimaat van Punta Cana? Het weer en klimaat van Punta Cana is geschikt voor een zonvakantie. Zo extreem als april is het weer in Punta Cana volgens de bij ons bekende gegevens amper geweest.

Het is de hele maand door warm en regenachtig, dus neem een dunne regenjas mee op vakantie. Gemiddeld is het maximaal 30°C in juli in Punta Cana en minimaal rond de 26°C. Het voordeel van het regenseizoen is dat de prijzen lager liggen en je een mooie vakantie naar Punta Cuna kunt boeken voor een fijn prijsje. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome , new Egde of Safari te gebruiken!

In januari en februari is de minimumtemperatuur 19,6 graden en tussen juni en oktober is de laagste temperatuur 22 graden, klimaat punta cana augustus. Overdag ligt de temperatuur rond de 29 graden Celsius en is het overwegend droog. Het klimaat heel comfortabel in die plaats deze maand. Bekijk prijzen. Het weer in Punta Kling van een zwaard in het engels is het hele jaar door tropisch, als een soort buffer dit gebied afschermen voor orkaanactiviteit die altijd uit deels oostelijke richting komt.

Vanaf het midden van de maand nemen de regenbuien geleidelijk af, maar kan er nog steeds af en toe neerslag vallen. U kunt dus uw koffers pakken of te gaan voor de beste reistijd in het jaar om naar Punta Cana te gaan.

Punta Cana Temperatuur grafiek

Vooral begin mei en eind november zijn geschikt voor een vakantie naar Punta Cana. Punta Cana weer dinsdag 3 december Daarnaast is dit goedkoper dan contant geld opnemen. Het hele jaar bezoeken toeristen de Dominicaanse Republiek om te genieten van de zon en aangename temperatuur. RIU is modern en levendig en biedt vele extra's. De gemiddelde luchtvochtigheid is gedurende het hele jaar 80 procent, waardoor het nog warmer aanvoelt.

Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Ook februari en maart kende meer regenbuien dan normaal. Weer in september in Punta Cana. De beste reistijd voor Punta Cana is van december tot april. Wat weer moeten we verwachten gedurende klimaat punta cana augustus maanden in Punta Cana.

Klimaat in Punta Cana

In juli is het weer nog steeds tropisch, hoewel het over het algemeen vrij droog is. Het is 54 dagen droog in de winter.

Meer informatie over de orkanen die de Dominicaanse Republiek getroffen hebben vind je hier: Hurricanes in the Dominican-Republic. Bayahibe in augustus.

Ook klimaat punta cana augustus deze maanden is de Dominicaanse Republiek goed te bezoeken met aangename temperaturen, klimaat punta cana augustus. Er valt in totaal mm neerslag op 60 dagen. Boek de beste hotels in Punta Cana - in samenwerking met booking. November en mei zijn goede en goedkope maanden buiten het hoogseizoen. De gemiddelde jaartemperatuur voor Punta Caa is 29C en er valt in een jaar tijd mm regen.

Deze site gebruikt cookies. Presentatie van hoge en lage temperaturen volgens seizoenen in Punta Cana.

Veel zonuren

In het droge seizoen zakken de temperaturen wat naar beneden maar is het nog steeds heerlijk warm. Voor fotografen zijn dat ideale omstandigheden omdat de wolken een mooi contrast vormen met de blauwe lucht en nog blauwere zee die je in Punta Cana aantreft. Gemiddeld is het maximaal 28°C in december in Punta Cana en minimaal rond de 25°C. Er valt in november op 23 Dagen neerslag met een totaal van 82 mm en het is deze maand 7 Dagen droog in Punta Cana.

Je e-mail komt niet bij de review te tekstbord bedankt collega en wordt niet doorgegeven klimaat punta cana augustus derden. Het vliegveld van Punta Cana sloot haar deuren en veel mensen zochten onderdak in het binnenland, klimaat punta cana augustus, zo ver mogelijk van de kust af.

Ocean World    zwem met dolfijnen Find out why the dolphin swim is the most popular program at Ocean World. De prijzen in regenseizoen zijn een stuk lager.

Favoriete quote: Life is either a daring adventure or nothing. Klik hier om de Samana gids te openen!. Op wikipedia kun filmpje versturen via whatsapp samsung zien wat El Nio is.

Aangenaam warm tot tropisch benauwd

Punta Cana weer vrijdag 23 oktober. Wij zijn ook een keer in mei in Punta Cana geweest waarbij we slechts één bui in de avonduren gehad hebben. De plaats zelf is niet ingericht op toeristen. Weergegevens voor Punta Cana in augustus: Weergegevens voor Punta Cana in augustus zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Punta Cana.

Hierdoor kun je in Punta Cana het hele jaar door genieten van een zonvakantie op een van de 32 kilometer lange stranden, klimaat punta cana augustus. Klik hier om de Punta Cana gids te openen!. Echter de 'regentijd' in Bayahibe heeft minder neerslag dan tijdens de droge maanden aan de Noordkust en Samana. Zij zijn getraind in het omgaan met dergelijke situaties en weten hoe ze je het beste kunnen helpen?