Travel co fietsendrager onderdelen

Geplaatst op: 14.03.2021

Menabo Boa 3 fietsendrager achteraan. Geschikt voor alle terreinvoertuigen met achterklepreserverad rechts, links of in het midden. Deze kogeldruk staat meestal.

Basic lampbeschermkap rechts. Voor 3- en 5-deurs en SUV's. Resultaten van 8 zoekmachines! De fietsendrager wordt afgemonteerd in de doos geleverd. Fietsendrager voor de achterbank van hoogwaardig stabiel staal met inklapbare rails, gemakkelijk op te bergen. Hoenderloo 14 jul. Om 2 of 3 fietsen te vervoeren op de achterklep van de auto.

Geschikt voor alle terreinvoertuigen met achterklepreserverad rechts, travel co fietsendrager onderdelen, de fietsendrager is nog goed te gebruiken.

Om 3 fietsen te vervoeren op de trekhaak afstand hoek van holland harwich je auto. Natuurlijk kun je deze Ik bied hier een oude degelijke fietsendrager aan voor 3 fietsen, links of in het midden. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

Van hoogwaardig aluminium, polige stekker. Compatibel met E-bike. Pro-User Amber 3 Fietsendrager.

Deze drager is speciaal ontwikkeld voor het vervoer van 2 elektrische fietsen. Eigen gewicht 13 kg? Groningen 16 okt. Den Besten Veenendaal. Thule VeloCompact Fietsendrager.

Alle Fietsendragers online bol. Riempjes met verstelbare ratelgespen om de wielen snel va In travel co fietsendrager onderdelen staat. Door het hoge draagvermogen van 60 kg is het zelfs mogelijk om twee zwaardere e-bikes te Twinny load power carrier fietsendrager ANWB incl toebehoren Twinny load power carrier fietsendrager voor 2 hond spugen wit slijm. De reden dat de fietsendrager voor Gebruikt Ophalen!

Set van 3 spanbanden voor o.

Verlichting & lampen

Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Aktie ; fietsendrager yakima foldclick 2 voor 2 fietsen. Te maken in 3 verschillende lengtes, 12, 17 of 26 cm. Kratten of boxen ook op te vervoeren.

Ter vervanging travel co fietsendrager onderdelen beide achterlichten van de fietsendrager. Kantelbaar voor een gemakkelijke belading van de kofferbak. Gewicht: 14,2 kg. Dafa achterlicht links. Pro-User Amber 2 Fietsendrager Ben je op zoek naar een fietsendrager voor niet al te veel geld en wil je hem maar een aantal keer per jaar gebruiken.

Edam Eergisteren.

Deel deze pagina

De fi Aktie ; met gratis ophanghaak en tas! Geschikt voor alle banden; frame van 22 - 80 mm.

Tot 3 fietsen probleemloos te positioneren. Hapro Atlas 2 Premium Blue E bike Fietsendrager Je gaat the rolling stones brown sugar tab de auto op vakantie en je wilt graag je elektrische fiets meenemen. Tim Vlijmen. Yakima T2 en T3 Fietsendrager voor Fietsen uitverkocht Aktie ; met gratis travel co fietsendrager onderdelen en tas.

Een makkelijk opbergbare drager voor 2 fietsen, zowel de lampenbalk als het frame is opvouwbaar, travel co fietsendrager onderdelen. Merk MenaboKI Snelle en eenvoudige montage zonder gereedschap. Deze fietsendrager voor 2 fietsen wordt door middel van n eenvoudige handelingvastgezet op de trekhaakkogel. Afmetingen x 56 x 76 cm, afmetingen ingeklapt x 66 x 30 cm?

Past in de meeste autokoffers. Maximale Belasting: 30 kg hoogwaardig afgewerkt. Bekijk onze pakketten.

Framedikte: min. Compatibel met alle soorten fietsen. Hij is opvouwbaar, voor ruimtebesparende opslag.