Adres van cbr rijswijk

Geplaatst op: 18.03.2021

Begon in januari met het proces. Andrea-Ras, geb Echt heel slecht, maar ja als je monopolist bent kun je dit blijkbaar maken.

Door achterstand door coronavirus. Hammarskjoldlaan Is telefonisch niet te bereiken Je hangt ook als rijschool houder "Be4you Rijschool" tien minuten aan de lijn en wordt dan automatisch verbroken Probeer je het op een ander nummer dan hang je minstens een half uur tot een uur aan de lijn Alsof we niets anders te doen hebben.

Deze overgang zorgt op dit moment ook voor vertraging. Het CBR als instituut lijkt een artefact uit een vorige-eeuws totalitair regime dat boven alles verheven en vooral ondoorgrondelijk is. Het ligt bij u op de stapel.

En hoe kom ik 2 in de week bij de looptherapie vanwege PAV, adres van cbr rijswijk. Wordt nadere info verlangd? Ik wens jullie allemaal heel veel succes met het contact opnemen bij deze "ambtenaren". Wat moet je hier nu aan toevoegen, mijn ouders hebben geen verkeersovertredingen waarbij het rijbewijs ingetrokken is. En ja, nooit zo''n bende gezien of gehoord! Dat werden 20 minuten? Helaas ben je er afhankelijk van.

Ik zit met mijn handen in het haar! Krijg je eindelijk na ruim een half uur iemand aan de lijn Patricia Janssen 0 reviews.

Klantenservice

Andrea-Ras, geb Ach ik begrijp het wel Ik wens jullie allemaal heel veel succes met het contact opnemen bij deze "ambtenaren". Gemiddelde score:. Zelfde klacht als alle voorgangers. Radeloos wordt je ervan.

Wat moet je hier nu aan toevoegen, nooit zo''n bende gezien of gehoord. Deze zending is vrijdag 22 om 7. Cor 0 reviews. Adres van cbr rijswijk ze allemaal sabbatical daar of zo.

Rijbewijs 9 april al verlopen. Misschien dat het helpt om de leiding van CBR ook eens meer dan drie maanden te laten wachten; op hun salaris.

Onze bezoekers over CBR Hoofdkantoor en Divisie Rijgeschiktheid in Rijswijk (Zuid-Holland)

Zoek maar even op wat dat is. Dan kun je je klacht indienen door een formulier in te vullen. Gezondsheidsverklaring ingevuld, let wel, 5 vinkjes zetten voor? Heb jij onlangs contact gehad met CBR?

Zoek maar even op wat dat is. Hoe moet dat nou?? Zeer slecht, slechter dan slecht een rijbewijs verlengen absu, adres van cbr rijswijk. Beoordeeld door Adehaan op Rapportcijfer: 6 Ik wil mijn aanvraag voor verlenging mijn rijbewijs in trekken Ik heb een hersen infarct gehad en wil niet meer zelf met de auto rijden. Gezondheidsverklaring Schriftelijk contact?

Gemiddelde beoordeling

Nu is 6 januari en he nog geen verwijzing naar cbr psychiater gehad telefonisch niet tebereiken. Zijn moeilijk bereikbaar. Nog steeds geen bericht terug gehad wacht nu al meer dan 3 maand.

Mijn vraag over mijn rijbewijs kon ze me niet mee helpen maar ik verbind u door naar de betreffende afdeling. CBR hiervan diverse keren telefonisch op de hoogte gesteld. Klacht indienen bij CBR! Korf Beoordeeld door wiermans op Rapportcijfer: 1 minder dan een een, ongelooflijk!!. Met zijn allen naar Den Haag bv, of de Rechtsbijstand inschakelen. Gebeld op 7 mei vanwege bovenstaande brief: Foutje bedankt, adres van cbr rijswijk. Mensen verzamelt u om een vuist te maken tegen het beleid van het CBR.

Deze verklaring is 20 Juli verzonden en daar stond in dat ik binnen 8 weken een antwoord adres van cbr rijswijk krijgen. Ik snap niet dat hier echt niemand iets aan kan doen, Ik heb alles op tijd bij C B R aangeleverd eerst was de wachttijd 8 weken toen 19 weken daarna 23 weken?

Populaire pagina's

Ja weet u het? Nog nooit geprotesteerd, maar nu denk ik erover om voor het CBR kantoor te gaan liggen met spandoek. Kreeg ook met de ingestudeerde afwijzing te maken de zogenaamde cd player.

Deze overgang zorgt op dit moment ook voor vertraging? Wel gek dat 2 chauffeurs met klachten via Radar zo maar in een paar dagen alles voor elkaar kregen. Geen ster waardig.