Rabobank doorlopende reisverzekering wintersport

Geplaatst op: 13.01.2021

Extreme sporten Beoefenaars van extreme sporten zoeken graag  hun grenzen op. Bel - Schade melden Mijn verzekeringen Meer contactmogelijkheden. De basiszorgverzekering dekt niet alle medische kosten op wintersport Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker op wintersport.

Als je de bedragen van je spullen bij elkaar optelt, kan het totaalplaatje behoorlijk oplopen. De extra zorgkosten bovenop het reguliere Nederlandse tarief zijn dan ook verzekerd. Ik heb in het buitenland medische kosten gemaakt omdat ik het coronavirus heb De extra reis- en verblijfskosten die je hierdoor moet maken, zijn verzekerd op de doorlopende reisverzekering. En hoe moet het met je geplande vakantie? Je kiest zelf of je de basisdekking wilt uitbreiden met aanvullende verzekeringen.

Met de dekking Reisongevallen vindt er eenmalig een uitkering plaats bij overlijden of blijvende invaliditeit.

Je leest het in het dekkingsoverzicht en in de voorwaarden. De verzekering gaat in als je vertrekt en stopt zodra je vakantie is afgelopen. Meer over deze dekking   Dekking tijdens corona Medische kosten als gevolg van het coronavirus zijn in veel gevallen ook verzekerd, rabobank doorlopende reisverzekering wintersport. Wel is bij sommige gevaarlijke sporten de Ongevallendekking indien meeverzekerd uitgesloten.

Ga zorgvuldig met uw spullen om.

Dagtrips naar het buitenland zijn standaard verzekerd. Interpolis vergoedt dan onder andere de kosten van reparatie ter plekke, verslepen van je auto en extra hotelovernachtingen. Verleng je maximale reisduur dan naar maximaal of dagen.

Let op:   Voor vervangend vervoer heb je een creditcard nodig. Bij ziekte of problemen in het buitenland staat de Interpolis alarmcentrale dag en nacht voor je klaar.

Autohulp Waarom deze dekking? Wel zo fijn. Meer over deze dekking Waarom Verkeersrechtsbijstand? Reisverzekering kiezen Als u op reis gaat, dan wilt u daar onbezorgd van genieten. ANWB biedt één van de ruimste vergoedingen voor bagage in de markt.

De bank heeft veel verschillende verzekeringen in het assortiment waaronder ook een Rabobank reisverzekering! Let op: reis je naar rabobank doorlopende reisverzekering wintersport gebied met een negatief reisadvies.

Zorg wel dat er altijd toezicht is op je ski's of snowboard bijvoorbeeld als je gaat lunchen. Ga zorgvuldig met uw spullen om. Voor het verzekeren van je wintersportuitrusting heb je de aanvullende dekking bagage nodig.

Basisdekking reisverzekering

Voor het verzekeren van je wintersportuitrusting heb je de aanvullende dekking bagage nodig. Je reisgenoot moet dan wel een eigen annuleringsverzekering hebben waarop dit ook verzekerd is. Veelgestelde vragen Welke landen vallen onder Europadekking?

Standaard ben je bijvoorbeeld verzekerd bij schade aan je vakantieverblijf. Ga je alleen een dagje weg en wil je je bezittingen zoals je smartphone, is je eigen verantwoordelijkheid. Veelgestelde vragen Welke landen vallen onder Europadekking! Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag, rabobank doorlopende reisverzekering wintersport. Behalve je breekbare goederen of kostbaarheden zoals elektronica, fotocamera en videocamera verzekeren.

Bekijk wat wel en niet verzekerd is

De Rabobank bemiddelt in particuliere schadeverzekeringen van Interpolis. Ik heb in het buitenland medische kosten gemaakt omdat ik het coronavirus heb.

In sommige situaties heb je juridische hulp of advies in het buitenland nodig over verkeerssituaties. Je kunt tijdens je vakantie betrokken raken bij een ongeval.

Bereken je premie.

  • Wanneer je een kortlopende reisverzekering afsluit betaal je alleen voor de dagen dat je daadwerkelijk op vakantie bent.
  • Aanvullende opties binnen de dekking autohulp Aanhanger meeverzekeren Als je reist met een aanhanger zoals een toercaravan, vouwkampeerwagen of bagageaanhangwagen dan kan je deze meeverzekeren.
  • Een kortlopende reisverzekering geldt voor de duur van één vakantie of weekend weg.
  • Met de aanvullende annuleringsdekking op de doorlopende reisverzekering voorkom je dat je de annuleringskosten zelf moet betalen.

Via de app is de zakelijke dekking niet af te sluiten. Deze korting is alleen van toepassing op een doorlopende reisverzekering en voor klanten die een Rabo TotaalPakket of Rabo RiantPakket hebben. Lees h ier de belangrijkste vragen en antwoorden rondom het coronavirus en uw reis, rabobank doorlopende reisverzekering wintersport. Geldt niet voor Pechhulp Motorrijtuigen. Met Rabobank doorlopende reisverzekering wintersport Motorrijtuigen bent u voor hulp bij pech of een ongeluk wij kopen autos bornholmstraat groningen een motorrijtuig in de groenekaartlanden verzekerd.

Hulp bij schade Hulp nodig bij schade tijdens uw vakantie. Vragen over soorten vakanties en activiteiten Ik ga op wintersport. Meer over schade melden!

Dit is verzekerd met de wintersportverzekering

Bijvoorbeeld een gipsvlucht en uw wintersportuitrusting. Op de doorlopende reisverzekering kies je zelf je maximaal verzekerde reisperiode. Dan ben je ook niet verzekerd.

Voorkom ongelukken en blessures  Zorg voor een goede conditie, rabobank doorlopende reisverzekering wintersport. Luxe dekking Als je moet annuleren of eerder naar huis moet gaan, krijg je met de luxe dekking k een vergoeding over de vakantiedagen die je al hebt genoten krijgt.

De module Doorlopende Annulering moet worden afgesloten binnen 14 dagen nadat u een reis heeft geboekt.