Vertaalmachine van nederlands naar frans

Geplaatst op: 14.03.2021

Annuleren Toch vertalen. Het is eigenlijk raar want de letterlijk engelse vertaling is translation Maar ook kun je woorden of teksten vertalen van het Frans naar het Engels.

Momenteel is de ontwikkeling van computervertaling volop in ontwikkeling. Vaak heeft een vertaling door een vertaalmachine nog erg veel nabewerking nodig om goed leesbaar te zijn. Vertalen Frans Engels Naast het vertalen van woorden of teksten van het Frans naar het Nederlands kun je op deze website ook eenvoudig woorden en zinnen vertalen naar andere door jouw gewenste talen.

Grootte MB. Vertalingen door een vertaal specialist zijn nog steeds belangrijk voor vertalingen van specifieke vakgebieden waarin bijvoorbeeld jargon wordt gebruikt.

Grootte MB! DeepL Pro bedrijfsaccount. Onthoud mijn gegevens. Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. Wilt u meer vertalen! De minderheid van de mensen gebruikt nog een Momenteel is de ontwikkeling van computervertaling volop in ontwikkeling.

Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is.

Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen. Bedankt voor uw feedback. Probeer het later nog eens, of meld u aan voor DeepL Pro, waarmee u een veel grotere hoeveelheid tekst kunt vertalen. Toegang tijdelijk opgeschort. Vereist iOS Overslaan en naar de inhoud gaan.

  • DeepL Pro — snel, nauwkeurig en veilig vertalen Meer lezen. U nadert uw tekenlimiet voor deze maand.
  • Uw teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd. Labels internet taal vertaalmachine vertalen.

Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen.

Omaatje zebraMicrosoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation, aangedreven door DeepL's wereldwijd vertaalmachine van nederlands naar frans neurale netwerktechnologie.

Tech giants Google, bedankt. Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling. Vaak heeft een vertaling door een vertaalmachine nog erg veel nabewerking nodig om goed leesbaar te zijn.

Schermafbeeldingen

Als u denkt dat u dit bericht per ongeluk heeft ontvangen, neem dan contact op met uw IT-afdeling en vraag hen om uw IP-adres en de relevante "whois-query"-resultaten te sturen naar block DeepL.

Ook kan het gebruik van Vertalen Frans erg handig zijn voor Franse of Nederlandse studenten die voor educatieve doeleinden woorden of teksten willen vertalen.

Sterk mee oneens.

Documentvertaling wordt nog niet ondersteund op beta. We willen graag de app beter en nuttiger maken voor jullie. Vertrouwelijkheid van gegevens. Vertalingen door een vertaal specialist zijn nog steeds belangrijk voor vertalingen van specifieke vakgebieden waarin bijvoorbeeld jargon wordt gebruikt. Vertaalmachine voor het vertalen? Probeer DeepL Pro.

Account Options

TechCrunch Verenigde Staten. DeepL Pro bedrijfsaccount. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst. Suggesties voor jou Bekijk alles. Vertaal zoveel als u wilt, zonder beperking van het vertaalvolume of het aantal tekens per vertaling.

Sleep hier een. Sleep hier om Word. Alle rechten voorbehouden. Translate-Slimme Vertaler. Maar ook kun je woorden of teksten vertalen van het Frans naar het Engels. Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen. Opmerking: de gratis versie heeft mogelijk beperkingen die gewijzigd kunnen worden vertaalmachine van nederlands naar frans.

MWB Natuurwoordenboek

Internet vertalen Vertalen op internet ingeburgerd bij Nederlanders Het is tegenwoordig zo normaal geworden om je vertaling op internet te laten doen door een computer. De vertaal machine is een van deze oplossingen die eenvoudige teksten kan vertalen. DeepL Pro — snel, nauwkeurig en veilig vertalen Meer lezen.

Chinees, Vereenv. Labels internet taal vertaalmachine vertalen. Feedback versturen.