Aanjager auto werkt niet goed

Geplaatst op: 17.03.2021

Moet ik dan het relais vervangen of de bedrading! Een defecte kachelweerstand zou het gevolg kunnen zijn van een zwaar lopende kachelventilatormotor. Geen luchtstroom uit de ventilatieopeningen wanneer de verwarming of airconditioning is geactiveerd, is een ander symptoom van een motor met een slechte aanjager.

Ook de stroom gemeten, die loopt er niet. Nog 1 keertje dan.. Interessante Artikelen. Je kunt het op 2 manieren verhelpen : 1 De veertjes wat uitrekken dat de kooltjes weer op de as drukken. Is het een idee om langs de dealer te rijden voor een functietest van de verschillende componenten, of uitlezen? Kabelboom auto: De kabelboom ligt verspreid door de auto, maar met name onder het dashboard van de auto.

Aanbevelen Hoe lang gaat een snelheidstiming-sensor mee?

Ik laat dan wel weer eens weten of hij het doet. Kan ook de kachelweerstand zijn. Hoi, de auto is vlak voor de vakantie nog bij de dealer geweest. Zitten er toevallig ook relais in die zekeringkast. Auto en Airco: Aanjager auto werkt niet goed auto airconditioning systeem is op het natuurkundige principe van een warmtepomp gebaseerd.

Aanbevelen

Welke motor ligt erin? Als de ventilatormotor geen lucht kan duwen bij een van zijn ontworpen instellingen, is deze mogelijk defect. Inclusief originele VW onderdelen en 2 jaar garantie.

Het lijkt me een bedradingsprobleem. Dat is op zich geen ongebruikelijke combinatie. Ik verwacht een probleem in de klimaatregeling, dat hoeft misschien niet die unit te zijn maar kan bijvoorbeeld ook een unit heet vaak nog "weerstand" maar is dat al lang niet meer op de aanjagermotor zijn, of zelfs een voedings- of stuurlijn van de klimaatregeling.

  • Interessante Artikelen.
  • Wie heeft een idee voor dit complexe probleem? Het lijkt me een bedradingsprobleem.

Alle auto-onderdelen die u zoekt vindt u bij ons We hebben natuurlijk meer dan alleen kachelventilatoren. Ik denk eerder aan om de een of andere reden zwaar lopen. Bedankt voor het aanjager auto werkt niet goed jullie advies! Het contact slot voed de zekering meen 40 ampere voor de aanjager apart met een dikke 2.

Ik lees inderdaad vaak dat de aanjager bij een defecte kachelweerstand nog wel op maximale snelheid zou draaien.

Kachelweerstand kapot:

Ik ga sowieso de bovengenoemde zekeringenkast even checken. Tenzij er een doorverbinding stuk is, als die al door de module loopt, doet je aanjager het doorgaans wel op de hoogste stand. Ik heb daarom een andere zekeringskast op Ebay besteld. Bouwjaar: , Brandstof: Benzine.

Welke motorolie, doordat hij misschien zwaar met vel weerstand heeft gedraaid de laatste periode. Ik zal wel posten hoe het afloopt? Renaultmonteurtje PRO10 jaar geleden Kan ook een defect contact slot wezen. Deze functioneert toch wel, aanjager auto werkt niet goed, blijkt na testen op de keukentafel. Ik geloof niet zo in koolborstels, dan zou die 'motor vast' er niet uit komen.

Laat uw gegevens achter

Dit kan komen door een kapotte weerstand. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie. Ik heb dan wel stoelverwarming in de auto, alleen is het ook wel fijn als de omgeving een beetje naar het gewenste temp. Ik vermoed dus dat de aanjager stuk is.

Op voorraad Vandaag voor besteld, morgen zaterdag bij u geleverd.

Nogmaals bedankt voor de tips. De woorden met ei erin testen, dat gaan we dan vanavond maar even doen.

Ik dacht aan een motor die vervangen door een andere tweedehands. Onthoud mij. PT nieker. Het inlaatspruitstuk zit ter hoogte van de inlaatkleppen op de cilinderkop gemonteerd, aanjager auto werkt niet goed. In onze webwinkel vindt u 2 miljoen auto-onderdelen voor alle automerken.

Kachelweerstand Wanneer je lange tijd in de auto zit, is het prettig dat je aanvoer hebt van frisse lucht.

Kachelweerstand vervangen:

Lees hier meer over APK keuring. Wanneer de kachelaanjagermotor faalt, kan het voertuig worden achtergelaten zonder een goed werkend verwarmings- en airconditioningsysteem, dat behalve het compromitterende comfort ook nuttige functies, zoals de raamverdediger, kan uitschakelen.

Een defecte kachelweerstand zou het gevolg kunnen zijn van een zwaar lopende kachelventilatormotor. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.

Volgende Artikel. Soms werkt een ventilator niet goed meer. Het vernieuwen van de kachelmotor is quotes over leven de regel wel een complexere ingreep maar zlf een universele weerstand vervangen is geen hele kostbare gok.

Die koolborstels zijn de kosten ook niet in elk geval.