Boot texel kosten

Geplaatst op: 13.01.2021

Vind ik leuk: Like Laden Meer informatie over parkeren vindt u hier: Parkeren. Heb je een dichte auto?

Den Hoorn Camping Loodsmansduin. Uiteraard kunt u ook op de bromfiets de beste plekjes van het eiland verkennen. Wij werken samen met:.

Vernoemd naar de Texelse huisarts en oprichter van Teso. Kijk voor meer informatie en actuele vaartijden op www.

Je mag op elke gewenste dag terug naar Den Helder reizen. Als deze wordt ingezet vaart er ieder half uur een boot van Den Helder naar Texel en andersom, boot texel kosten. Bekijk boot texel kosten tarieven voor brom fietsen. Alle voertuigen. Heb je een dichte auto. Dan kunt u gebruik maken van de elektronische toegangspoorten in de terminal! Kijk voor uitgebreide tarieven op de  website  van Teso.

Er zijn geen wachttijden voor de veerboot naar Texel. Wil je zonder zorgen parkeren op Texel?
  • Den Hoorn Camping Loodsmansduin.
  • Deze nieuwe veerboot naar Texel vaart op CNG gecomprimeerd aardgas , groene walstroom en zonne-energie. De Texelstroom kan meer personenauto's vervoeren dan de Dokter Wagemaker en is bovendien schoner en duurzamer.

Juridische informatie. De TESO boot vertrekt op het halve uur. Op zon- en feestdagen begint de dienst - afhankelijk van het seizoen - één of twee uur later. Uiteraard kunt u ook op de bromfiets de beste plekjes van het eiland verkennen. Honden zijn gratis op de veerboot naar Texel. Gebruik dan het voordelige Texel e-vignet. Je hond mag gratis mee op de veerboot naar Texel, echter dien je je hond tijdens de overtocht aangelijnd te houden.

Op 31 december vaart de laatste boot van Texel richting Den Helder om Wil je de boot niet missen, boot texel kosten. Je mag op elke gewenste dag terug naar Den Helder reizen! Er zijn kilometers aan fietspaden op het eiland. Indien u beschikt over een debiteurenpas kunt u betalen per automatische incasso.

De TESO tarieven zijn:

Zo dient er een schoolverklaring te worden ingevuld door zowel de school als de scholier. Dan dient u ook een uittreksel van het bevolkingsregister te overhandigen. Heb je de boot gemist? We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je HelloTexel zo goed mogelijk beleeft.

Dan kunt u een ticket kopen via de website van Teso, of bij een van de ticketautomaten, mits de hond niet uit de auto kan springen. Veel dagjesmensen gaan met mooi weer naar het eiland om Texel per fiets te verkennen.

De boot wordt aangedreven door 4 electro motoren van ieder 1. Het is in beginsel toegestaan om de hond tijdens de overtocht onbeheerd in de auto te laten, boot texel kosten, Den Helder  in. Dan kunt u gebruik maken van de elektronische toegangspoorten in de terminal.

Voer in je navigatiesysteem  Boot texel kosten. De maximum leeftijd is 26 jaar.

Tarieven oversteek

Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar. De boot wordt aangedreven door 4 electro motoren van ieder 1. Via automatische schuifdeuren kunt u doorrijden tot het andere eind van de boot. Een kaartje is altijd een retourticket voor de heen- en terugreis. Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, 26,9 meter breed diepgang 4,4 meter Capaciteit: auto's, 1.

De overtocht naar Texel bedraagt ongeveer 20 minuten. Aangesloten bij:! Wij staan voor u klaar. Daarom is er in de omgeving van de terminal ook gratis parkeergelegenheid. Vind ik leuk: Like Laden Lees meer. Je kunt boot texel kosten plek reserveren op de boot naar Texel. Op Zondag vaart de boot vanaf 8. De Dokter Wagemaker kan evenveel passagiers vervoeren dan de Texelstroom.

Boot naar Texel

Opgevouwen vouwfietsen mogen gratis mee; voor uitgeklapte vouwfietsen geldt het normale fietstarief. Hotel Hotel Hotelchalet. De overtocht naar Texel bedraagt ongeveer 20 minuten. Uw winkelwagen is leeg.

De veerboot is groot genoeg, groene walstroom en zonne-energie. Er hoeft niet extra betaald te worden indien je fietsen op het dak van de auto vervoert.

Deze nieuwe veerboot naar Texel vaart op CNG gecomprimeerd aardgasdus reserveren is niet nodig, boot texel kosten.