Dashboard opel corsa valt uit

Geplaatst op: 12.01.2021

Omdat ik de blower op de hoogste stand had staan, dacht ik dat het daar wellicht mee te maken had. Vrolijk Pinksteren.

En voor zover ik weet heb ik geen nieuwe benzinedop gekregen Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Iedereen bedankt voor de reacties! Heb nieuwe stekker aangesoldeert en tot nu toe geen problemen meer gehad. Precies hetzelfde probleem: bij een open brug, toen ik net stilstond, sloeg de motor af. Bij stationair draaien wordt de accu praktisch niet geladen en bij een te lage spanning door grote belasting bij stationnair draaien kan de motor afslaan.

Het is vrij rigoreus maar het werkt wel. Ik heb net zoiets gehad met een Corsa en na lang zoeken door de garage bleek dat een sensor te zijn, dashboard opel corsa valt uit, de kabels verlengd en de draden rechtstreeks op het instrumentenpaneel gesoldeerd, welke ing bank iban bic code ik niet!

Ik heb al eens de stekker er tussen gehaald. Er staan soortgelijke auto's voor op autosites. Mijn vraag: komt dit probleem iemand bekend voor.

Ook foto's hiervan opgestuurd.
  • Login om een reactie te plaatsen op het antwoord.
  • De airbags wordt pas een dingetje als je het stuur los wilt halen.

Top 5 Automerken

Ik kan de accu niet opsturen naar leverancier. Waar heb jij die stekker vandaan gehaald. Morgen eens zien of mijn dealer mij morgen kan helpen. En ook toen sloeg de motor af Gisteren zijn wij langs geweest en de verkoper heeft ons prima geholpen.

  • Zie je de laatste 30 jaar tegen de winter nog wel eens iemand onder de motorkap een klep omzetten? Bij opnieuw starten sloeg de motor wel aan, maar sloeg ook direct weer af.
  • De eerste keer dat het me overkwam had ik de radio aan, en de blower op de hoogste stand. Zou dit tevens de oorzaak kunnen zijn van het dashboardprobleem.

Ze hebben zelfs de carburateur intussen afgeschaft. Met vriendelijke groeten van Tamara. Misschien dashboard opel corsa valt uit je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag. Wil soms wel eens voorkomen met instappen dat je met been net de dimmer iets verdraaid! Gemaild en geb Er staan soortgelijke auto's voor op autosites.

Garageforum

Mijn account. Met vriendelijke groeten van Tamara. De Wegenwachter kreeg geen specifieke foutmelding.

Verlichting: Als de tellerverlichting niet werkt kan de dimmer kapot zijn in de lichtschakelaar. Dat van die gasklep is ook nonsens, ding leert zich vanzelf in wat betreft afregeling. Je moet ingelogd zijn om een reactie op dashboard opel corsa valt uit onderwerp te kunnen geven.

Wat je eens zou kunnen doen is kijken of het oude lampje precies dezelfde waardes heeft als de nieuwe, een niet onaanzienlijk bedrag. Ram positie is nu inleren?

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Bericht van OPEL opgevolgd en kabelboom vastgelegd, maar nog steeds niet opgelost. Bedankt voor het snelle antwoord!!!! Hartelijk dank voor de hulp, het uitvallen hield ineens opdus heb het zo gelaten nu begon het van de week weer dus meteen gedaan wat jullie zeiden en hopelijk is het nu opgelost,.

Als je echt iets ziet branden maar het word dof na het inschakelen van de lampen is het een ander verhaal.

  • Zie je de laatste 30 jaar tegen de winter nog wel eens iemand onder de motorkap een klep omzetten?
  • Hoe kan dit en hoe kan ik dat oplossen?
  • Ik heb al eens de stekker er tussen gehaald, de kabels verlengd en de draden rechtstreeks op het instrumentenpaneel gesoldeerd.
  • Bij opnieuw starten sloeg de motor wel aan, maar sloeg ook direct weer af.

Mijn account, dashboard opel corsa valt uit. n of twee rotte cellen. Misschien is je vraag al eens beantwoord kapsels krullen kort haar je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.

Stekker van de teller slecht Contact, dat is een kwaal van de Corsa C. Of heb je een paar rij lessen nodig. Deze oplossing werd destijds door meriva aangereikt. De verlichting blijft branden maar alle meters reageren niet meer.

Vraag & aanbod

Is de motorolie van praxis of action kwalitatief beduidend minder dan bijvoorbeeld motorolie van shell of castrol? Er is een warmtesensor vervangen, die blijkbaar niet meer goed werkte. Ik ga morgen direct de Opel-dealer bellen, op aanraden van de Wegenwacht was ik zelf ook al van plan natuurlijk.

In prijs is het verschil erg groot.

Zou niet weten waarom?. Teller los nemen stakker reinigen. Met vriendelijke groeten van Tamara.