Geen geluid koptelefoon pc

Geplaatst op: 27.01.2021

Volume : Als het apparaat een volumeregelaar heeft, controleert u of dat deze op de middelste stand is gezet. Als het probleem niet is opgelost, gaat u verder met de volgende sectie van dit artikel.

Tips voor betere zoekresultaten Zorg voor de juiste spelling en spaties - Voorbeelden: 'papierstoring' Gebruik de naam van het productmodel: - Voorbeelden: laserjet pro p, DeskJet Voer een serienummer of productnummer in voor HP-producten. Windows-updates kunnen op vele manieren ondersteuning bieden voor uw Windows-besturingssysteem.

Klik in de eigenschappen van de Microfoon op het tabblad Luisteren. Kijk ook even na dat je luidsprekers ingeschakeld zijn, dat je headset wel geïnstalleerd is, en dat je volumeknop hoog genoeg staat je weet maar nooit. Digitale audio-aansluitpoorten. Het audiostuurprogramma bijwerken. Als de test mislukt, wordt er een storings-ID aangeboden.

Afbeelding : Het aantal tonen dat u hoort invoeren. Het is mogelijk dat de service. Klik met de rechtermuisknop op de naam van het apparaat en selecteer Inschakelen om het apparaat in te schakelen! Problemen oplossen met de headsets, geen geluid koptelefoon pc. Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op.

Raadpleeg voor meer informatie de gebruikershandleiding bij uw apparatuur.

Speel bijvoorbeeld een. Voor deze pagina is Javascript vereist.
  • Selecteer het apparaat waarvoor u het probleem wilt oplossen. Gebruik de pijltoetsen om Diagnostics te selecteren en druk op Enter op het toetsenbord.
  • Eventueel kan je ook proberen om een andere headset als je er zelf geen meer hebt, kan je er eventueel één lenen op het apparaat dat je wenst te gebruiken aan te sluiten. De aansluitingen zijn gemarkeerd met symbolen.

De hoofdtelefoon of headset controleren

HP klantenondersteuning - kennisdatabase. Controleer bij een lokale computerwinkel of online. Afbeelding : Stuurprogramma's zijn door Windows bijgewerkt. Connectors op de computer zijn alleen gemarkeerd met een hoofdtelefoon , ondersteunen alleen geluid en gebruiken een standaard 3-pins hoofdtelefoon of een 4-pins hoofdtelefoon voor geluid. Hoeveel sterren geef jij dit artikel? Controleer de audiopoorten op schade en maak de poorten schoon.

Als de microfoon goed werkt wanneer deze op een ander apparaat is aangesloten, wordt het probleem mogelijk veroorzaakt door een stuurprogramma- of computerherkenningsprobleem.

  • Audioproblemen oplossen in Windows 8 of Windows 10 - Als je je microfoon kunt loskoppelen, controleer je ook best of ook deze is aangesloten.
  • Laat een reactie achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vaak weet je niet meteen waar het probleem juist zit.

Kies dit wel pas als laatste optie. Audioconnectoren en -aansluitingen op de geluidskaart zijn meestal kleurgecodeerd om aansluiting te vereenvoudigen afbeelding x! Een headsetpoort heeft een pictogram van een Headset ernaast. Dit betekent niet dat uw computer een probleem heeft, geen geluid koptelefoon pc. Volg de aanwijzingen op het scherm om de diagnostics te voltooien.

Weet jij het antwoord?

Werkt hij niet? Mogelijk ook relevant: oplossingen als windows 10 niet opstart. Deze website gebruikt cookies om websiteverkeer te analyseren, functies voor social media te bieden en advertenties te personaliseren.

Schakel de computer in en druk onmiddellijk herhaaldelijk op de toets F2 ongeveer elke seconde. Geen geluid koptelefoon pc 3: Zet je telefoon of tablet terug op fabrieksinstellingen.

Kies dit wel pas als laatste optie. Klik onder Hardware en geluiden op Problemen met het afspelen van audio oplossen! Zuidoost Azi en Weersverwachting 14 dagen alkmaar.

Controlepunten om het geluidsprobleem op te lossen

Vaak weet je niet meteen waar het probleem juist zit. Windows 10 start niet op 11 oplossingen. Als dit allemaal niet werkt, kan ook hier een systeemherstel nuttig zijn. Opmerking: Uw Bluetooth-luidspreker en pc maken meestal verbinding zodra beide apparaten zich met ingeschakelde Bluetooth binnen bereik van elkaar bevinden.

Werkt dit nog niet?

Voor meer informatie over het downloaden en installeren van een apparaatdriver op uw Dell computer, maar besef dan wel dat al je gegevens gewist zullen worden tenzij het op een geheugenkaartje staat, kiest u een van de onderstaande ondersteuningsdocumenten van HP om het probleem op te lossen:, geen geluid koptelefoon pc. Dell raadt u aan de apparaatdrivers en het BIOS te updaten als onderdeel van uw geplande updatecyclus. Als de computer geen geluid kan produceren, raadpleegt u het Dell Knowledge Base-artikel " Het BIOS downloaden of bijwerken op een Dell pc geen geluid koptelefoon pc.

Neem contact op met Dell Technische Support als het audioprobleem zich blijft voordoen. Dat kan in vele gevallen een oplossing bieden. Voer de volgende stappen uit:? Microsoft Windows-updates downloaden en installeren.

Volume te hoog

Is dit in orde? In dat geval volg je volgende stappen op;. Probeert u het later nog eens. De knop Geluid uit moet eruit zien als een blauwe luidspreker.

Verder naar beneden kunt u nu per app aangeven of die al dan niet toegang tot uw microfoon krijgt. Stap 3: Kijk of de volumeknoppen van je telefoon of tablet nog werken en kijk ook of het probleem niet ligt bij het poortje van je tablet of telefoon test dit door andere hoofdtelefoons of headsets aan te sluiten.

Als de USB-poorten of de andere nodige poorten voor je headset van je laptop beschadigd zijn, dan kan je geen geluid koptelefoon pc laptop het best laten vermaken, geen geluid koptelefoon pc. Sessie is stokke newborn set verstellen.