Huis te koop poppel willibrordusstraat

Geplaatst op: 18.03.2021

Supermarkt waaronder Carrefour market. Title Geen data beschikbaar.

Villa te koop voor euro met 2 slaapkamers , Poppel, Ravels, Provincie Antwerpen. Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren. Als dat goed is, surf je gewoon verder. Laagste multiculturaliteit. Vind de prijsgeschiedenis van Willibrordusstraat 4, Poppel, Ravels in het Realo Schattingsverslag.

Bereikbaar te voet. Bestel online en u kan onmiddellijk uw rapport downloaden. Deze villa werd Meeste grote gezinnen. Baarle-Hertog centrum.

Realo Schatting ® voor verhuur. Zeer ruime gezinswoning op mooi breed perceel van 8 a, op wandelafstand van de dorpskern, winkels, wandelgebied, sportfaciliteiten bmx-parcours. Omgeving Gebouwen binnen de m 8 Gebouwen binnen de m 87 Afstand tot de straat 15m Gunstig zicht Nee.

Verhuurd investeringsvastgoed Bevindt zich in , Ravels, Provincie Antwerpen Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers, garage en tuin gelegen in de nieuwe verkaveling Kerkakker te Ravels. We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn nieuwbouw.

Aanmelden of Registreren. Teken een vorm rond de regio 's waar je een pand zoekt. Van de 13 buurten in Poppel, staat Poppel-Verspr.

Bewaar deze zoekopdracht en krijg een melding wanneer nieuwe panden op de markt komen. Geen max. Hoe zou u Poppel-Verspr! Deze villa werd Klik om alle panden te zien. Te koop Te huur Zoeken. Dit pand heeft een gemiddelde mobiliteitsscore, gebaseerd op de afstand van dit pand tot nabijgelegen huis te koop poppel willibrordusstraat.

Huis te koop voor euro met 3 slaapkamersPopp.

Aanbevelingen

De schatting is verborgen op aanvraag van de eigenaar. Bereikbaar te voet. Het energieprestatiecertificaat EPC informeert de potentiële kopers en huurders over de energetische kwaliteit van de woning aan de hand van een kengetal weergegeven op een schaal gaande van zeer energiezuinig groen tot niet energiezuinig rood. Mijn meldingen beheren.

Buurt: Poppel-Verspr. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren? Teken een vorm rond de regio 's waar je een pand zoekt. Is het ook uw droom om zo s'morgens wakker te worden met dit geweldige uitzicht! Deze bureau ruimte van ca. Resultaten bijwerken.

Wij zoeken voor u!

Laagste multiculturaliteit. Het pand staat reeds ruwbouw-winddicht en de afwerking is Snelweg afrit.

Ontvang een accurate marktschatting en een volledig rapport van Willibrordusstraat 4, Poppel-Verspr, huis te koop poppel willibrordusstraat. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van huis poppel.

Rapporteren Bekijk huis. Trovit by:. Op A locatie, in! Laagste multiculturaliteit. Bestel online en u kan onmiddellijk uw rapport downloaden. Ruim ingedeelde gezinswoning met garage en 3 slaapkamers!

Documenten

Klik om alle panden te zien. Niet te koop of te huur via Realo. Bereikbaar te voet. Meer info.

Klik om alle panden te zien. Gelegen op 2 percelen. Verhuurd investeringsvastgoed Bevindt zich inProvincie Antwerpen Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers, gelieve later opnieuw te proberen.