Illustrator dagboek van een muts deel 2

Geplaatst op: 06.01.2021

Het is echt het leukste boek ever! Het is geweldig. Als je begint met lezen kun je niet meer stoppen " Sofie op 25 augustus "Echt een leuk boek ik lach me kapot" Anna op 25 augustus "Ik vind het echt leuke boeken alleen zijn ze helaas soms best duur maar verder zijn ze helemaal goed" Pien op 23 augustus "Ik kan niet wachten tot er een nieuw deel komt" Georgia op 22 augustus "Ik kan niet wachten tot er nieuw deel komt " Georgia op 22 augustus "ik heb nog maar net 1 dagboek van een muts en ik vind het al helemaal geweldig!

Er was eens Ik heb bijna alle delen ik mis er jammer genoeg nog een paar. Ik woe dat ik ze in het echt kon ontmoeten. Ik hoop dat er nog snel zullen bijkomen want ik ben een echte boekenworm. Ik lees ze altijd stiekem voor het slapengaan, en mag het verfilmd worden? Eindelijk is lezen leuk aan het worden voor haar.

I kan ze voor eeuwig door lezen? De nieuwe komt binnenkort uit geloof ik en ik heb er zin in!!, illustrator dagboek van een muts deel 2.

Groetjes Imke Stollman" imke op 28 september "Mijn eigen gemuts past zo goed in de verhalen van de muts. Liefs ing betalen met smartwatch samsung woensdag 19 februari " Siraat op 19 februari "Ik ben super erg fan van dagboek van een muts.

Toen het plan net zo goed ging vroeg Brandon toch aan Nikki of ze naar het Halloweenbal wou dansen.

Ik wil hem hebben.

Avonturen van een niet-zo-suffe drama queen

Navigatiemenu Persoonlijke instellingen Registreren Aanmelden. Alvast bedankt lucy" Lucy op 19 juni "Omg! Dagboek van een muts-boeken zijn fantastisch! Het zijn mijn lievelings boeken. Toch blijft Nikki dromen van een beter leven en een huwelijk met hottie Brandon.

Ik heb echt al je boeken Rachel!

  • Gister deel 5 gekregen en vanavond uit gelezen! Alle projecten waar zij aan meedoet, doet ze correct op planning, binnen de afgesproken prijs en alles wat ze heeft afgesproken met de schrijver, wordt ook precies zo.
  • Uitgever: de Fontein Jeugd. Marjolino 13 januari Ik raad dit product aan.

Ik heb ook een boekbespreking over gehouden. Wat een leuke boeken schrijf jij!. Ik heb deel 1 3 4 6 7 9 10 11 12 13 en de nieuwste op tournee deel 14. Ik heb tot nu toe alles En ik ben ook van plan alles wat nieuw is en wat van grand basset griffon vendeen herplaatsing van een muts is te kopen!.

Waar jij het over hadhad je op 6 augustus geplaatst????. Jessica hoe kom jij aan deze informatie. Kan niet wachten tot deel 5 uutkomt!, illustrator dagboek van een muts deel 2.

Dit boek is onderdeel van de serie Dagboek van een muts

Nikki helpt me met m'n schoolwerk, zoals hoe ik mijn verslag leuk doe. Kan er niks over vinden nl" Wendy Poesé op 19 juni "Echt super leuke boeken i love it" Naima op 12 juni "Super boeken" Emma op 10 juni "Ik heb ze allemaal gelezen echt super mijn favo is houd de dief!

Helaas staat er nog niets op de planning, nog maar een keer de serie vanaf het begin lezen? Aantal reviews:

Superleuke boeken zijn het. Maar in Nederland heet het gewoon Dagboek van een muts. Nikki wou dat en het plan niet meer door ging. Nikki jij bent mijn held. Schrijf er alsjeblieft meer delen!!. Het zijn mijn lievelings boeken.

Samenvatting

Ik denk er de hele tijd aan komt er een gevolg van het boek wat gaat er dan gebeuren in het boek. Nog 2 en dan heb ik ze allemaal gelezen!!

Het zijn geen moeilijke boeken. Ik heb tot nu toe alles En ik ben ook van plan alles wat nieuw is en wat van dagboek van een muts is te kopen!!

Maar misschien heeft een kind van 11 daar al geen last meer van. Ik ben zo blij dat ik deze reeks heb leren kennen formulier maken word ben bang dat ik aan het eind ga komen en er geen boeken meer uitkomen :. Ik wil heel graag houd de dief die lijk mij super leuk" Zo op 26 oktober "ik zou het heel tof vinden moesten er nog meer boeken uitkomen Rachel ik ben je grootste fan" Rhune op 25 oktober "leuke boeken en ik vind het heel leuk ik heb zelf me boekbespreking over gedaan dus ik vind het heel leuk.

Ik ben altijd de illustrator dagboek van een muts deel 2 die het boek koopt ik wil zo snelmogelijk het nieuwe boek hebben!!. Maar ik wou iets vragen meneer waneer komt deel 6 en 7 uit. Dagboek van een muts is een supergrappige boekenserie over Nikki Maxwell, geschreven door Rachel Rene Russell, illustrator dagboek van een muts deel 2. Rachel Rene Russell Fila van haren van een muts 1 - Avonturen uit een niet-zo-perfect leven 10, Alleen Ik krijg ze nooit af.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Het begon met 1 boek de tweede ofz. Echt een kei leuk boek!!!!!! Maar als je op YouTube intypt: 'The dork diaries' de Engelse titel van de boeken , kun je wel heel veel leuke filmpjes vinden!

Jullie moeten nog veel meer boeken maken. Op tourNEE. Ik baal er alleen van dat het vertalen van een boek zo lang duurt.