Knuffeldoek konijn haken

Geplaatst op: 12.01.2021

Vind ik leuk: Like Laden Is er een patroon?

Door Suzanne op 3 April Maak een ketting van 3 lossen dit telt als je eerste stokje , haak vervolgens de volgende steken in de ring: 2 stokjes, 1 losse, 3 stokjes, 1 losse, 3 stokjes, 1 losse, 3 stokjes, 1 losse. Vorig bericht Patroon omslagdoek met satijnlinten.

Begin met een magische ring. Supper fijn. Wat een leuk patroon. Hoe maak je het hoofdje vast op het doekje Like Like.

Hoi Matilde. Hoe maak je het hoofdje vast aan het doekje? Like this. Deze beertjes zijn t schattig!. Door Ria broekhof op 28 Maasstad ziekenhuis gratis parkeren Door Maartje op 1 September Met dit garen in deze steek was dat niet nodig, knuffeldoek konijn haken, maar als je hem wat losse wilt kan dat natuurlijk altijd.

Klopt het dat er een foutje zit in de beschrijving patroon van het doekje? Maar helaas kan ik het niet downloaden en straks op de camping heb ik geen internet is er een andere mogelijkheid om aan het patroon te komen.? De kleine bolletjes, op het etiket kan je zien voor welke naald het garen geschikt is.

Article content

Hier vind je nog veel meer leuke baby haakpatronen en geboorte cadeautjes. Hoe maak je het hoofdje vast aan het doekje? Bij elke toer moet je je naald verplaatsten van 3hv. Ik vond deze grootte mooi omdat het echt een baby knuffeldoekje is en het dus niet zo heel groot is. Want ik snap dat nu niet helemaal. Starterscursus Haken.

Erg leuke patronen.

  • Je haakt in deze magische geen vasten.
  • Haak weer een 3 lossen ketting en 2 stokjes, 1 losse, 3 stokjes. Is this possible to be translated into English please Like Like.

De ruimte die daarbij ontstaat is de lossen ruimte die knuffeldoek konijn haken in de toer daarna gebruikt. Met deze babytuttel heb je een uniek kraamcadeau.

De armpjes hoef je niet helemaal te vullen, ik denk dat je op 16 uitkomt. Naar de inhoud springen Menu Over. Ik heb het even nageteld, knuffeldoek konijn haken, want dan vallen ze dadelijk mooier!

Is deze super schattige Knuffeldoek Beer af!.

Nog wat meer knuffeldoekjes, Engelse patronen

Hi Lindy, Ik heb het even nageteld, ik denk dat je op 16 uitkomt? Hallo, Wat super leuk om te horen! Klopt het dat er een foutje zit in de beschrijving patroon van het doekje?

Vorig bericht Patroon omslagdoek met satijnlinten. Gratis Haakpatroon Krukje voor Beginners. Deze vond ik destijds zo moeilijk, Ga er zeker haken voor een cadeautje.

Hallo Nicole ik wordt voor het eerst overgrootoma en nu vindt ik thijs van der meulen mijdrecht knuffeldoekje geweldig. Zeer knuffeldoek konijn haken beschrijving ,niet te werkhet lukte me niet om een lapje te haken?

Berichtnavigatie

Volgend bericht Haken op reis. Hallo Nicole; Kun je mij alstublieft het patroon van het nijntje knuffeldoekje naar mijn mail sturen dat is de enige manier voor mij om iets uit te printen; en heb je misschien ook het patroon van een kuffelpopje waar je zelf een knoopje in de armpjes en beentjes moet maken Het hoofdje heeft een mutsje?

Toer 2: Haak 3l en 2 stk in hetzelfde gat, haak 2l en weer 3stk in het hetzelfde gat. Zoals gezegd bestaat dit patroon uit een patroon voor het hoofd van de beer, zijn armpjes en een granny square patroon.

Door Maartje op 1 September

  • Herhaal dit nog 2 keer.
  • Je reageert onder je Facebook account.
  • Alle berichten van hipmetdraad weergeven.
  • Van al dat zoeken naar knuffeldoekjes kreeg ik ook zin om er een te haken.

Is this possible to knuffeldoek konijn haken translated into English please Like Like. Alles is mogelijk. Reactie plaatsen. Starterscursus Haken. Is die ook ergens. Hier vind je nog veel meer leuke baby haakpatronen en geboorte cadeautjes.

Hoi, super leuk patroon. Kan u mij vertellen op welke toer de oogjes en het neusje worden gemaakt. Ik vroeg me af of u ook het patroon heeft van de konijn, knuffeldoek konijn haken.

Loes van Freubelweb

Dit patroon creëert niet een cirkel, maar een ovaal door een net andere combinatie van steken. De kleine bolletjes, op het etiket kan je zien voor welke naald het garen geschikt is. Erg leuke patronen.

This site uses Akismet to reduce spam? Gebruik dan de basis van die blog en het patroon van het hoofdje van de beer uit deze blog! Patroon konijntje: Hiervoor gebruik je haaknaald 2,5 Het getal tussen de haakjes geeft aan hoeveel steken je moet hebben aan het eind van de toer, knuffeldoek konijn haken.