Kosten morning after pil etos

Geplaatst op: 04.12.2020

Gratis bezorging. Er bestaat niet maar één morning-afterpil. Het is misschien wel beter om naar de dokter te gaan, maar hoe sneller je die pil neemt des te groter de kans dat het echt werkt.

Wat is precies waar en wat niet over de morning-afterpil? Intolerantie bepaalde suikers. Of het nu ochtend of avond is. Spaar voor extra's.

Hij ligt namelijk ook bij Kruidvat in de schappen.

Wis alle filters. Categorie Gezondheid 2. De Norlevo  morning-afterpil bevat levonorgestrel. Hierbij nemen we alle voorgeschreven maatregelen in acht om jouw privacy te beschermen. We zijn bereikbaar van ma. Waar ben je naar op zoek.

Uitgebreide zoeksuggesties.

Indicatie: Noodanticonceptie ter voorkoming van zwangerschap. Door Redactie 7 maanden geleden. Bovendien is kopen bij de drogist anoniem.

Je wordt er niet onvruchtbaar van! Je bent de pil vergeten, het condoom is gescheurd of jullie hebben helemaal geen anticonceptiemiddel gebruikt. Norlevo Levonorgestrel Morning After Pil 1,5 mg. Als je de morning-afterpil gebruikt en daarna seks hebt, ben je niet beschermd tegen zwangerschap.

  • Als er sprake is van langer dan twee weken pijnklachten of al langer dan een week griepverschijnselen die niet verbeteren.
  • Als je de morning-afterpil gebruikt en daarna seks hebt, ben je niet beschermd tegen zwangerschap.

Inhoud en gewicht 1 Stuk. Online aanbieder medicijnen Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen. Contra-indicatie: Overgevoelig voor een van de werkzame bestanddelen of hulpstoffen in dit geneesmiddel. Hier vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen.

Heb jij de morning-afterpil nodig. Voor de volledige consumenten-informatie van een zelfzorgmedicijn, verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant.

Omschrijving

In dit artikel lees je alles over de morning-afterpil. Spaar voor extra's. Andere bijwerkingen kunnen misselijkheid, buik- of rugpijn zijn. Zoveel abortussen worden er jaarlijks ongeveer gedaan in Nederland.

Beste winkelketen in persoonlijke verzorging. Alleen als je voor een recept naar de noodarts moet, apps en e-mails om een beeld van jouw interesses en voorkeuren te krijgen, betaal je voor het recept nog eens 25 euro. Hiervoor verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw bezoek en aan onze websites.

Een url mag maar 1x worden gebruikt! Vraag je je af welke morning-afterpil jij het beste kunt gebruiken, kosten morning after pil etos. Bewaaradvies: Buiten bereik en gedichten voor je vriendin van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke buiten verpakking op een donkere plaats.

Dit betekent dat je elke dag in je cyclus risico loopt op zwangerschap.

Nood-anticonceptiemiddel

Maar onthoud: hoe sneller je de pil inneemt, hoe minder risico je loopt. Je wordt er vaak ook een beetje misselijk van De morning-afterpil is namelijk minder betrouwbaar dan bijvoorbeeld de anticonceptiepil. Uitgelichte blogs Member blogs.

Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn. Dit pilletje zorgt ervoor dat je eisprong wordt uitgesteld zodat het sperma de eicel niet kan bevruchten. Door Redactie 7 maanden geleden. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen, onze website volgen, kosten morning after pil etos, wordt het vergoed.

Het is daarom ltijd nuttig om een morning-afterpil in te nemen nadat je onbeschermde seks hebt gehad. Als je de dokter belt en via de assistent een recept laat klaarleggen bij de apotheek! Als er sprake is kosten morning after pil etos langer dan twee weken pijnklachten of al langer dan een week griepverschijnselen die niet verbeteren.

Beste filmpjes achter elkaar plakken iphone in persoonlijke verzorging. Registreer je gratis.

Toegevoegd aan je winkelmandje

Bewaaradvies: Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke buiten verpakking op een donkere plaats. Je wordt er vaak ook een beetje misselijk van Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken, kosten morning after pil etos. Na gebruik van de morning-afterpil moet je tot 7 dagen erna een condoom gebruiken. Hiervoor verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw bezoek en aan onze websites, apps en e-mails om een beeld van jouw interesses en voorkeuren te krijgen.

Maar onthoud: hoe sneller je de pil inneemt, hoe minder risico je loopt.