Lg smart tv ziggo app

Geplaatst op: 15.03.2021

Hoe kan dat? Druk hiervoor op de link onderaan het inlogscherm van de app.

Gerrit Ziggo. Wat is je huisnummer? TOP, veel kijkplezier gewenst. Heb je al een account? Dank trouwens voor het meedenken!

Een andere oorzaak zou de browser kunnen zijn. Ben overigens wel gematigd enthusiast de mac torrent illustrator van half werkende setop boxen komt dichterbij met lg smart tv ziggo app dag :. Het basispakk. Wat is de moeite om de bestaande app voor Android aan te passen voor webos. Heb je al een account.

Mijn vraag was op welke TV Ziggo go wel afspeelt?.

Gebruik je wel de juiste Mijn Ziggo inloggegevens?
  • Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.
  • Nu blijkt het niet te werken.

Registreren

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Ik heb er inderdaad naar gezocht in de store van LG. Wacht een paar minuten en probeer het daarna opnieuw. Ondanks dat de beperking momenteel te begrijpen is hoop ik dat de dienst binnenkort ISP onafhankelijk gaat werken en wordt aangeboden.

Ik vermoed dat het pas weet gaat werken als LG bij een update van WebOS een zo recente versie van chrome toevoegt dat het wel weer compatible is.

Registreren Heb je al een account. NLZiet is vaak wel de betere plek om oude programma's terug te kijken. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Onderwerp starter edbe Startdatum 17 mei Zij geven aan, dat zij alleen een platform zijn voor app's, lg smart tv ziggo app.

Streamen met Chromecast of AirPlay

Verstuur Terug naar overzicht. Vergeet niet op het duimpje omhoog te klikken ;. Die heb ik ook al tig jaar.

Moet steeds op mijn pc terug kijken. Ik kan geen app installeren. Ik heb geen idee of dat oud-Ziggo of in oud-UPC gebied ligt. Dat is op de tv na, de beste aankoop die je kan doen m. Schakel JavaScript in jouw bsn nummer id bewijs in voordat je doorgaat voor een betere ervaring, lg smart tv ziggo app.

Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen? Verstuur Terug naar overzicht. Welke apparatuur heb je om TV te kijken? Met een Humax kun, je in oud-Ziggo met een smartcard erin, naar Movies en series kijken. Dat is nu net het probleem.

Geluidsapparatuur via airplay wordt niet ondersteund. Delen Tweet Delen Delen. Be rt. Ik wacht er met smacht op. En vice versa. Welke apparatuur heb je om TV te kijken. Mijn vraag was op welke TV Ziggo go wel afspeelt?.

Haast identiek

Reageer dan in het topic welke SteefB gelinkt heeft. Wij hebben met aantal personen die lg oled cx aangeschaft, prima tv. Ik kijk TV via de Ziggo Mediabox.

Goedemorgen gerard van breemen  en welkom hier op de Community. Heb je nog andere apparatuur. Download dan Ziggo GO app speciaal voor  Windows Zoek forums.