Word bestand herstellen online

Geplaatst op: 17.03.2021

Het bestand is succesvol hersteld! Ik weigerde alleen omdat ze snel mijn beschadigde bestand analyseerden en direct zeiden dat SmartApp-objecten niet konden worden hersteld. Sterk hen en zou opnieuw gebruiken.

Laat meer reacties zien. Antwoord: Ja, het krachtige programma geeft u de mogelijkheid tot het zoeken naar een 'Word' bestand waarvan de locatie vergeten of onbekend is. Ook de locatie van AutoHerstel-bestanden kun je in Word aanpassen. Heel erg bedankt aan de ontwikkelaars! Het wordt aanbevolen als of plotseling. Geavanceerde Reparatie Optie Als een Simpele Reparatie de beschadiging niet verhelpt en niet het gewenste resultaat oplevert dan kunt u voor de Geavanceerde Reparatie optie kiezen voor betere resultaten.

Ik heb mijn document de hele nacht op de Xperia-tablet geprint.

U kunt deze optie gebruiken als de 'Geavanceerde Reparatie' optie niet word bestand herstellen online gewenste resultaat oplevert. Standaard staat hier zowel de. In het vak Documentsjabloon wordt de sjabloon vermeld die door het document wordt gebruikt. Keilani Hunter. De online reparatieservice ondersteunt herstel van de volgende bestandstypes:.

Veel softwareproblemen kunnen worden opgelost door de programma's Microsoft Office en Windows te updaten. Enkele Gebruiker Licentie Kunt alleen gebruiken op één systeem. In de preview van het herstelde bestand zag ik mijn diagrammen niet, maar besloot ik toch om voor het bestand te betalen en het te downloaden.
  • Als u bestanden met de naam "Back-up van", gevolgd door de naam van het ontbrekende bestand vindt, volgt u een van de volgende procedures, afhankelijk van de versie van Word die u gebruikt. Als het document wordt afgekapt als niet alle pagina's in het document worden weergegeven , is het misschien mogelijk de documentweergave te wijzigen en de beschadigde inhoud uit het document te verwijderen.
  • Herhaal stap 1 tot en met 4 en probeer het bestand in de volgende bestandsindelingen op te slaan, in de aangegeven volgorde:. Wanneer u bestanden opslaat als een Tekst zonder opmaak.

Specificaties van de app

Het is niet mogelijk om het beschadigde bestand te herstellen. En de tekst was eenvoudig, zonder mijn opmaakstijlen.

Veelgestelde vragen over Windows Update. U bent echter wel alle documentopmaak, macrocodes en grafische elementen kwijt. Vergeten waar je het hebt opgeslagen of misschien heb je wel per ongeluk weggegooid.

  • Raadpleeg deze blogpost voor meer informatie over deze wijziging. Als je het document vindt waarnaar je op zoek bent, ga dan naar Optie 6 om te zien hoe je de informatie uit het bestand kunt herstellen.
  • Als uw document sectie-einden bevat, kopieert u alleen de tekst tussen de sectie-einden. FAQ's Q.

Raadpleeg deze blogpost voor meer informatie over deze wijziging. Word : Selecteer Bestand en daarna Opties. Deze service heeft word bestand herstellen online verloren gegevens in mijn rapport geretourneerd. Wanneer u bestanden opslaat als een Tekst zonder opmaak! AutoHerstel-bestanden zoeken Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteer Taakbeheer.

Gratis en snel herstel Word-documenten

Als het document wordt afgekapt als niet alle pagina's in het document worden weergegeven , is het misschien mogelijk de documentweergave te wijzigen en de beschadigde inhoud uit het document te verwijderen. Wellicht kunt u de stappen beter volgen als u dit artikel afdrukt. Voer een van de volgende procedures uit die hoort bij de versie van Word die u gebruikt.

Als je die aan hebt staan, dan is de kans groot je je met het back-up-bestand je werk kunt redden. Ik weigerde alleen omdat ze snel mijn beschadigde bestand analyseerden en direct zeiden dat SmartApp-objecten niet konden worden hersteld.

De service herstelt geen gegevensblokken in een bestand met wachtwoord- of andere bescherming. Als de Bestanden -lijst het bestand niet bevat, ga dan naar Optie 2.

Geavanceerde Reparatie Optie Als een Simpele Reparatie de beschadiging niet verhelpt en niet het aankomen na stoppen roken resultaat oplevert dan kunt word bestand herstellen online voor de Geavanceerde Reparatie optie kiezen voor betere resultaten, word bestand herstellen online.

Update Microsoft Office en Windows

Het is jammer dat het niet mogelijk was om alle gegevens in het document te herstellen. Word voor Office , Word , Word en Word Antwoord: Deze foutmelding geeft aan dat er een kleine mate van corruptie van uw Word bestand heeft plaatsgevonden.

Nu heb ik een service om verschillende formaten te herstellen.

Mogelijk is het bestand beschadigd. Ik waarschuw je, de service wordt betaald. De 'Doorzoek Onderliggende Mappen' optie staat hier standaard ingeschakeld! Als een Simpele Reparatie de beschadiging niet verhelpt en niet het gewenste resultaat oplevert dan kunt u voor de Geavanceerde Reparatie optie kiezen voor betere resultaten.

De autoherstel-functiel is geen vervanging voor het opslaan van uw bestanden. Ga word bestand herstellen online Microsoft Community? Wellicht kunt u de stappen beter volgen als u dit artikel afdrukt. Overslaan Verzenden.

{dialog-heading}

Als het gedrag blijft optreden, probeert u het met een andere bestandsindeling. Nadat ik het probleembestand naar de service heb gedownload, ontving ik een volledig hersteld bestand. Zeer goede en nuttige online service voor bestandsherstel. Helaas kreeg ik na vijf dollar te hebben uitgegeven een bestand terug met 18 pagina's van de ongeveer

Deze foutmelding geeft aan dat er aanzienlijke corruptie van uw Word bestand heeft plaatsgevonden. Post een verhaal. Werkt dit programma voor alle soorten Word Bestand corruptie.

Daar boden ze aan om deze online dienst te proberen om tekstbestanden te herstellen.