Acer laptop gaat niet meer uit

Geplaatst op: 17.03.2021

Dit doet u door bij een desktop alle kabels los te koppelen inclusief USB en toetsenbord. Maar ook dit helpt niet.

Resultaat laptop start niet meer op. Het probleem kort samengevat: Als ik het scherm van de laptop sluit, schakelt de laptop over naar standby. Ook bv een fout bij het instellen van de juiste frequentie voor het interne geheugen kan ervoor zorgen dat uw computer niet opstart. Home Vraag en Antwoord Anders hardware Laptop niet meer uit slaapstand. Beste mensen, Heel hartelijk dank. In andere gevallen zit je vast aan een Intel-driver.

Zoals gezegd, de laptop start op, Robert. Die blijft dus gewoon nagenoeg vol. Ok Privacy policy. Wanneer deze niet aangaat acer laptop gaat niet meer uit de adapter is aangesloten, is dit een indicatie dat de adapter defect is. Paar keer geprobeerd en steeds t zelfde.

Mits u natuurlijk beschikt over een moderne monitor met HDMI aansluiting.

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Heeft u een HDMI aansluiting op uw laptop? Wat kunt u doen om te controleren of het scherm daadwerkelijk defect is? Controleer dan of de stekker van de adapter nog in goede staat is. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Brand het groene lampje op de monitor? Controleer het indicatielampje op de laptop Op de meeste laptops zit een lampje dat aangeeft of de accu wordt opgeladen.

  • Onder andere de Intel Management Engine Interface driver zou interressant kunnen zijn als die er is.
  • Hibernation is het zelfde als slaapstand, maar dan de engelse term.

Je zou Windows 10 hier kunnen downloaden op bijvoorbeeld een USB stick. Help niet. Als antwoord op het bericht van Djuke van der Veen op 1 februari. Er is een e-mail verstuurd naar. Bij voorbaat dank, laat het gerust weten.

Populair in Computers & Telefonie

Je kunt die programma's in veel gevallen stoppen met de rechter muisknop en Exit, of Afsluiten, of iets dergelijks. Gebruikersnaam: E-mail:. Hoi Peter, inderdaad soms kan het gewoon zo eenvoudig zijn, vaak is die toets waar je het over hebt te activeren in combinatie met een functietoets op je toetsenbord.

Controleer het indicatielampje op de laptop Op de meeste laptops zit een lampje dat aangeeft of de accu wordt opgeladen. Vreemd genoeg kan ik wel op citroen rosalie te koop. VGA monitor aansluiting. Opa is ten einde raad graag advies liefst per email bvb heel veel dank voor hulp. Om te controleren of de adapter inderdaad defect is, kunt u een aantal dingen proberen. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.

2 mogelijk oplossingen

Wachtwoord vergeten? Ik moet de batterij eruit halen. Dit zelfde geldt als u een stekkerdoos gebruikt, ook hier zit een schakelaar die per ongeluk nog wel eens uitgeschakeld wordt.

Volg ons.

Wanneer de laptop niet goed afsluit kun je de knop, acer laptop gaat niet meer uit, gedurende minstens 5 seconden ingedrukt houden? Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Mijn ervaring:. Start nu de computer op en controleer of u beeld ziet! Krijgt het scherm wel stroom! Sluit de monitor aan op de laptop. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn.

Vrageninfo

Dit kan gebeuren, zowel met een laptop als met de monitor van een desktop vaste computer. De PC start dan op en vraagt waar je van wilt repareren. Een extra monitor aansluiten. Wanneer deze niet aangaat wanneer de adapter is aangesloten, is dit een indicatie dat de adapter defect is.

Het printen lukt niet meer. Helaas, probleem blijft! Ik acer laptop gaat niet meer uit net geprobeerd om de beamer aan te sluiten maar toen ik het wilde temperatuur faro portugal februari ging het beeld op zwart zelfs toen ik het VGA kabeltje eruit haalde en toen ik de computer uitzette en weer opstartte kreeg ik wel een opstart scherm maar daarna ging het beeld weer op zwart.