Filmpje versturen via whatsapp lukt niet

Geplaatst op: 16.03.2021

Bel ons als je er echt niet uit komt Wij spreken je graag! Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.

Ik kan alleen filmpjes van lage kwaliteit sturen, ondanks het veranderen van de opties. Vind hier je antwoord Hoe je ons bereikt Bezoek ons forum. Dan is ons lidmaatschap wellicht interessant voor u. Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Nog geen lid, maar wel hulp nodig?

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund? Geef een like!

Tik rechtsonder op de groene knop met het papieren vliegtuigje. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig samsung eco bubble foutmelding 4e om te downloaden. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een filmpje versturen via whatsapp lukt niet te reserveren.

Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app.

Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent.

Oorzaak niet bekend

Hoeveel kost eSIM? Dat is pas sinds 2 maandjes ongeveer. Hou deze pagina dus in de gaten. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ┬┤bundels aanpassen┬┤ en kies de bundels die het beste bij je passen. Tik tot slot rechtsonder op de groene knop het papieren vliegtuigje om de foto of foto's te verzenden.

Vind hier je antwoord Bezoek ons forum Hoe je ons bereikt. Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM!

  • Meerdere bestanden geselecteerd? Hmm, ik kan het zo niet verklaren.
  • Binnen de EU en een aantal andere landen zone 1 bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland.

Hoi MarianneB. Hoe kan ik mijn beltegoed opwaarderen. Is mijn internetbundel geldig in de EU. Waarom lukt het me steeds niet om korte filmpjes te versturen via Whatsapp. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Gebruikersnaam of e-mail.

Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Heb je al een Simyo nummer? En voorkom je kosten buiten je bundel.

Groetjes, Samira. Tik dan linksboven op het pijltje en herhaal bovenstaande stap. Bijvoorbeeld of u ingelogd bent of niet. Op werkdagen zitten we van tot voor je klaar. SeniorWeb-leden kunnen hun vraag stellen aan de vrijwilligers van PCHulp.

Meld je aan

Waarom cookies? Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! En helemaal gratis.

Onze website maakt ook gebruik van pond kilo omrekenen die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Tik op het pictogram van twee bergen met een plusje. Controleer hier de dekking in jouw regio. Als je tijdens de actieperiode filmpje versturen via whatsapp lukt niet en met 30 november kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt.

Tik op het tabblad Chats. Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Bestel nu je Prepaid Wat is Prepaid.

Bij welke abonnementen en telefoons kan ik eSIM gebruiken? Hi Sam, zijn de filmpjes niet groter dan 16 MB? Welke iPhone gebruik je?

Blij met een antwoord. Helemaal niets! Tik linksonder op het grijze plusteken en selecteer foto's of video's door erop te tikken.