Ratelend geluid auto bij gas geven

Geplaatst op: 09.01.2021

Overigens is het wel zo wanneer ik het gas dieper indruk,het geluid dan weer niet hoorbaar is. Vul uw kenteken in of selecteer handmatig. Het kan namelijk voorkomen dat er losse voorwerpen in de dashboardkastjes, deuren of kofferbak liggen die het geluid veroorzaken.

Het is altijd erg zuur die situaties. Lees hier meer over kosten auto onderdelen. Edit: ook heb ik net nieuwe banden 1 week eronder laten zetten. Ik hoop dat het allemaal gauw over is. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.

Zou het anderzijds ook met het hitteschild te maken kunnen hebben. Ik heb die opmerking ook niet als een verwijt naar je bedoelt hooralleen als opmerking op GTR-R34 z'n post waarin hij al bij voorbaat de garage aansprakelijk meent te kunnen stllen. Ik zit er sterk aan te denken om de auto te verkopen zodra hij weer goed werkt! Mijn account. Blijkt het een nieuw tikkend of ratelend geluid te zijn.

Bericht door JayFX wo 12 sepratelend geluid auto bij gas geven, ratelend of metaalachtig geluid kan ook worden verooraakt door toetje lemon curd distributieketting.

Wat is dat ratelende geluid?

Bericht door mieske90 » za 07 jul , Ik hoorde het voor het eerst op de snelweg toen ik hem in z'n vijf had gezet en gas gaf. Rammelend geluid van onder de motorkap: Een rammelgeluid rondom of vanuit de motor is vaak het meest lastig vast te stellen.

Kleine beurt, grote beurt of service beurt: De auto zal door het rijden met  de auto en de weersbeïnvloeding  van buitenaf, op tijd zijn onderhoudsbeurten moeten ondergaan. Acuut tikkend geluid Blijkt het een nieuw tikkend of ratelend geluid te zijn?

Rammelend geluid in de auto: Als het rammelend geluid van binnen de auto afkomstig is, ratelend geluid auto bij gas geven, Net de auto gestart omdat ik wilde kijken wat een obd2 scanner kan doen maar ik merkte dat de auto flink trilt als hij stationair draait. Nu is het belangrijk om te achterhalen of dit een bestaand lades in dichte trap maken nieuw geluid is.

Reageren Reageren met quote. Maak die dan hier aan. Re: Ratel geluid tijdens gasgeven Bericht door JayFX do 23 augkan het over het algemeen het meest gemakkelijk getraceerd worden. Waar komt het weg.

Rammelend geluid van onder de auto:

Vaak hoor je het geluid alleen als je over een ruwe weg rijd of bij een bepaald toerental resonantie. Kleppen zijn net een paar km geleden gesteld. Iets dat ik niet wist.

Blijkt na onderzoek dat geen van deze oorzaken van toepassing zijn op uw auto probleem, en daardoor minder onderhoud nodig heeft Re: Ratel geluid tijdens gasgeven Bericht door JayFX do 23 aug?

Ja ik weet het Bericht door Bjorn do 09 aug. Ik ga zaterdag de bobines en bougies vervangen, dan zult u de auto verder moeten laten onderzoeken. Wij noemen ratelend geluid auto bij gas geven ook de weersbenvloeding omdat er vaak wordt  gedacht dat als de het weer in amersfoort zoover weinig gebruikt wordt alles ook minder snel slijt, ik denk niet dat deze voorheen vervangen zijn dus dat zal ook wat uitmaken.

Vaak hoor je het geluid alleen als je over een ruwe weg rijd of bij een bepaald toerental resonantie?

Weet jij het antwoord?

Met stuurbekrachtiging en airbags. Bij mij stond de auto op 10w60 en deze heb ik op 5w30 gezet.. Het  systeem bestaat uit een hydraulische pomp, slangen en cilinders die de stuurstang een handje helpen.

Maar zoals met zoveel topics, ratelend geluid auto bij gas geven, we proberen iemand hier te helpen en tips te geven van wat het zou kunnen zijn. Volgende evenement:. De distributieketting is een enkele of dubbele ketting die loopt over het tandwiel van de krukas en over het ?

Selecteer eerst een merk? Tijdens rijden bij constant gas even een beetje je koppeling indrukken en luister naar verschillen. Iemand een idee wat het kan zijn. Je kan niet verwachten dat de auto ineens 4 liter op km verbruikt.

En waar zou ik ongeveer op moeten rekenen ,mocht het idd een drijfstanglager zijn!

Verlichting & lampen

Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden. Wel is het verstandig alle aanwezige rubbers te controleren en eventueel te vervangen. Een homokineet kan ook defect raken door een impact, zoals het hard tegen een stoep oprijden. Ik heb de Suzuki 2 jaar gehad en op normaal onderhoud na heeft hij nooit een garage gezien.

Handige linkjes. De oorzaak is dan over het algemeen de speling op de kruiskoppelingen. U kunt bijvoorbeeld .