Slijm maken met shampoo en maizena

Geplaatst op: 15.10.2020

We kunnen nog een stapje verder gaan en ons slijm tot leven wekken door het magnetisch te maken. Maizena vind je in de supermarkt bij de bakproducten. Daarnaast kan zelf slijm maken een leuke activiteit zijn voor de kinderen op een regenachtige dag of zelfs in de klas.

Gerelateerde artikelen. Maak een aantal slijm variaties: 1. Deze burrito deken moet je hebben voor je baby. In andere talen English: Make Slime with Shampoo. Knijp wat dikke shampoo in een kom.

We raden dus aan om tandpasta die compleet uit gel bestaat te gebruiken. Aanmelden Facebook. Dit Maizena slijm bestaat uit allemaal kleine deeltjes, die naast, alle andere recepten op deze pagina zorgen voor een beter resultaat. Bewaar het slijm in een luchtdichte opbergdoos wanneer je klaar bent met spelen. Kies een geur die goed past bij pepermunt. Slijm maken met tandpasta werkt maar het resultaat is niet optimaal.

Je kunt het best gewone, ongezoete yoghurt zonder stukjes gebruiken.

Slijm maken met lenzenvloeistof en lijm

Gerelateerde artikelen. Comments 13 Leuk gedaan. Je kunt tevens vloeibare aquarelverf proberen. Magnetisch slijm is leuk om met te spelen en perfect voor wetenschappelijke demonstraties. Helemaal geweldig om met de kids te doen! Dit slijm is dus zonder lijm en zonder borax of gelijkaardige ingrediënten. Voeg wat glitters toe als je slijm met glitters wilt maken.

  • Of probeer er eens met een vuist in te slaan.
  • Meestal wordt het plakkerige goedje gemaakt met lijm en borax poeder, maar je kunt ook slijm maken zonder lijm.

Voeg het ingredint toe en roer het dan goed door het slijm. Je kunt tevens plastic parels of piepschuimen balletjes toevoegen die gebruikt worden als vulling voor een poef. Veel slijmplezier. De hoeveelheid kan je zelf kiezen, je kan later ook nog altijd meer toevoegen. Speel ermee op tafel.

Slijm maken zonder lijm

Als je glitters wilt kan je ook glitterlijm kopen. Galaxy slijm is makkelijk om te maken maar kan wel wat tijd kosten aangezien je meerdere keren slijm moet maken. Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Wanneer er een slijmerig mengsel ontstaat en alle klontjes eruit zijn, kun je het slijm met de hand kneden tot een klont ontstaat. Lees meer. Door verder te surfen stemt u hiermee in. Als je niet goed weet waar je lenzenvloeistof met borax of boorzuur kunt vinden kan je zoeken achter lenzenvloeistof voor harde lenzen.

Knijp wat dikke shampoo in een kom.

Famme Navigation

Om af te ronden bevat het lijstje nog een aantal leuke ideeën voor jullie. Door verder te surfen stemt u hiermee in. Eetbaar betekent wel niet dat het slijm goed smaakt.

Je kunt elke soort shampoo gebruiken die je maar wilt, maar met een dikkere shampoo wordt je slijm beter. Door verder te surfen stemt u hiermee in. Het slijm zal ook een slijm maken met shampoo en maizena structuur krijgen die te vergelijken is met de twee vorige recepten. Tandpasta die niet puur uit gel bestaat werkt ook maar minder goed. Methode 3 van Het is vies, kleverig en leuk om aan te raken en te kneden.

Er is geen regel voor hoeveel zout je moet gebruiken, want elk wat verdien je bij lidl per uur shampoo reageert er weer anders op. Franais: fabriquer du slime avec du shampoing.

Slijm maken met borax en lijm

Helemaal geweldig om met de kids te doen! Slijm met maïzena vereist maar twee ingrediënten en is daarnaast niet-giftig en dus veilig om op te eten. Lijm kan je bijvoorbeeld kopen in de Action of vergelijkbare winkels. Het kan zijn dat je de volgende dag een kwart theelepel water bij het slijm moet doen om het te verversen.

Methode 3 van. Kids oktober 25, Plak er wiebeloogjes op om je eigen griezelige monsterpotjes te maken zoals hieronder.