Temperatuur zeewater egypte december

Geplaatst op: 16.03.2021

In de hoofdstad Caïro en in de badplaatsen langs de Rode Zee zijn deze verschillen kleiner; daar is het verschil binnen één etmaal slechts zo'n 11 tot 15 graden gemiddeld. Er valt in totaal 3 mm neerslag op 2 dagen.

Op de pagina Duikvakantie in Hurghada vind je meer tips die je verblijf in Hurghada aangenamer kunnen maken. Leg je handdoek neer in Hurghada, Sharm of Marsa Alam. Gemiddeld is het maximaal 35°C in augustus in Zuidoost Egypte en minimaal rond de 29°C. Gemiddeld is het maximaal 34°C in juli in Marsa Alam en minimaal rond de 28°C.

Daarnaast is dit goedkoper dan contant geld opnemen.

Home Klimaat en temperatuur Egypte - Het weer in Egypte. Aantal zonuren per dag! Door het invoeren van de lokale prijs zie je direct wat de prijs in Euro is. Het mooie aan het winterseizoen is dat er altijd wel goede Egypte last minute aanbiedingen te vinden zijn als je niet vastzit aan de schoolvakanties. Sedert een drietal jaren hebben wij de ervaring opgedaan dat temperatuur zeewater egypte december laatste week telkenmale in de namiddag de zon het liet afweten, temperatuur zeewater egypte december, de temperatuur fel afzwakte en reeds om 15 uur de zon ondergaat.

Daarnaast is dit goedkoper dan contant geld opnemen. De nachten worden koeler met minima van 12 graden en er kan af en toe een bui vallen. Het is 89 dagen droog in de lente.

Klimaat Egypte

Gemiddeld is het maximaal 22°C in februari in Noordoost Egypte en minimaal rond de 18°C. Sunny Deal Service. Gegevens van: Caïro. Het weer in mei: Absoluut bikiniweer! In de herfst is het in Zuidoost Egypte gemiddeld 26°C.

  • Er valt in totaal 2 mm neerslag op 1 dagen.
  • Wat is de valuta van Marsa Alam? Niet voor niets dat veel Egypteliefhebbers juist deze periode uitkiezen voor hun vakantie.

Natuurlijk is dit helemaal afhankelijk van je persoonlijke wensen die wij niet kennen, temperatuur zeewater egypte december. Klimaat Marsa Alam per maand. Gemiddeld is het maximaal 28C in april in Zuidoost Egypte en minimaal rond de 21C. Vertrek vanuit. Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers.

Beste reistijd Marsa Alam, Egypte

Hier vind je een overzicht van alle interessante winterzonbestemmingen Per maand kun je de bestemmingen onderling vergelijken op geschiktheid. In de winter is het in Noord Egypte gemiddeld 22°C. Het is 92 dagen droog in de zomer. Prijsniveau eten, drinken etc.

Omdat de wind ongehinderd over de woestijn kan waaien, kunnen er tijdens deze woestijnstormen windsnelheden van zo'n kilometer per uur bereikt worden en kan de temperatuur binnen een tijdsbestek van 2 uur maar liefst 20 graden stijgen, temperatuur zeewater egypte december.

Warme kleding is zinvol. Cookies Leuk dat je Waarschijntdezonwel. Er valt in totaal 3 mm neerslag op 2 dagen. Langs de noordkust is het nog fris en regenachtig.

Klimaat Marsa Alam

Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor pinnen of geld opnemen. Als je betaalt met je bankpas dan is dit goedkoper dan via een creditcard. Het weer in juni: In juni, juli en augustus is het erg heet in Egypte, temperaturen tot °C zijn geen ideale reisadvies.

Deze maand is gunstiger als de hoogzomer maanden. De hoogste gemiddelde temperatuur in Egypte is 35C in augustus en de laagste is 21C in januari. Wanneer was je hier.

Hurghada weer in november Kies je ervoor om in november op vakantie te gaan naar Temperatuur zeewater egypte december, zodat de hoge temperaturen goed uit te houden zijn! De ligging aan de Rode Zee zorgt voor een aangename zeebries, plus het klimaatverschijnsel dat het overdag zeer warm is. Klimaatinfo van Marsa Alam. Gemiddeld is het maximaal 21C in januari zwanger voorvocht pil vergeten Marsa Alam en minimaal rond de 16C, temperatuur zeewater egypte december.

Bij dit klimaat horen extreem hete zomers en zachte winters, dan kun je je verheugen op warme temperaturen tot 28 graden?

WANNEER IS DE BESTE TIJD VAN HET JAAR OM TE DUIKEN IN HURGHADA?

Gemiddeld is het maximaal 31°C in mei in Marsa Alam en minimaal rond de 24°C. Er valt in januari op 1 Dag neerslag met een totaal van 4 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Egypte. Regen hoef je in juni niet te verwachten in Hurghada. De basis cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren.

Met temperaturen overdag die vrijwel gegarandeerd tussen de 21 en 30 graden liggen, vrijwel geen neerslag en heel veel zonneschijn is Egypte - Hurghada een uitstekende winterzonbestemming. Het klimaat van Hurghada is typisch voor het weer aan de oostkust; zeer hete en droge zomers en zachte winters, temperatuur zeewater egypte december. Bekijk het actuele reisadvies voor Egypte op de site van de Rijksoverheid.