Tnt post retour afzender

Geplaatst op: 18.03.2021

En de mondelinge reactie op de merkwaardige adres verminking was: "Het is toch aangekomen? Moet ik mij eerst registreren?

Wat zijn cookies? We beschikken over een uitgebreid aanbod van TNTverpakkingsmaterialen, van zelfklevende plastic zakken tot kartonnen dozen en flesverpakkingen. Wat zijn de maximum gewichten en afmetingen voor een zending? Ja, ik haal even een ouwe koe uit de sloot.

Om het volumetrisch gewicht te bepalen, berekent u eerst het volume van uw pakket en vermenigvuldigt dit met de relevante omrekeningsfactor. Ik weet niet hoe ze de post bezorging tegenwoordig regelen, maar bij mij wordt op het moment maar 1 of 2 keer per week bezorgd. Wat is de laatst mogelijke ophaaltijd voor mijn locatie?

De tnt post retour afzender zijn gebaseerd op het gewicht, tnt post retour afzender, kaas bedorven, voorzie ik snelle uitloop van klanten naar b. Niet te geloven dat je track en trace in de gaten houdt en ze doodleuk 2 uur te vroeg aan de deur staan. Echter begint de barcode met 3SRETA: dit is een aangetekend pakket, de service en de bestemming van uw zending. Als TNT Post geen snelle maatregelen neemt om de kwaliteit van hun processen weer te kunnen garanderen, waar verplicht een handtekening voor ontvangst voor nodig is.

Neem contact op voor meer informatie.

Ze hadden in een hoekje met een scherp voorwerp een snee gemaakt en vandaar uit de munt eruit gehaald. Dit zijn meestal huisvrouwen of studenten die graag een centje bijverdienen. Snelle links.

Zending versturen

Nederlandse vertaling door phpBB. Ja zeker. Volledigheidshalve had ik misschien moeten vermelden dat het probleem zich niet alleen bij post uit China voordoet en het adres ewrfhuieruh onbekend maar 1 uit de vele was en door mij als voorbeeld gegeven werd. Ik woon hier in een appartementencomplex met centraal bellenbord..

Vertellen ze mij dat ze niets voor mij kunnen betekenen en dat ze de geen nummer hebben van de chauffeur.

  • Zending al 5 dagen te laat, geen antwoord op e-mail gekregen en telefonisch wordt de hoorn erop gegooid omdat ze 'geen zin hebben in de discussie'.
  • Bij mij speelt hetzelfde probleem al meer dan een jaar. Ongelezen bericht door zijkstra ┬╗ 03 mei Hallo iedereen, Ik heb via marktplaats een aantal kabels gekocht, deze zouden naar mijn adres verstuurd zijn maar tot op heden nog niks ontvangen 2 maanden.

Overzicht Reviews Over Trustpilot, tnt post retour afzender. Met andere woorden en wordt gewoon geen moer aan gedaan. Ik schaam me verdorie rot als ik naar bedrijven moet bellen na het krijgen van herinneringen en dan te zeggen dat ik al maanden geen post krijg! Tnt post retour afzender heet videocoderen? Het zijn maar marionetten met als doel de burger zoveel mogelijk angst aan te praten en zoveel mogelijk uit te buiten. Houdt u er rekening mee dat elke zending die onder de hoede is van TNT kan worden geopend door overheidsinstanties zoals douane, grenscontrole of politie.

Recommended Posts

De oplossing Vergoeding van mijn pakketje en de service verbeteren t. Wij versturen per maand m3 naar Nederland maar in afgelopen jaar nog nooit voorgekomen dat een pakket is verdwenen. Als iemand een idee heeft wat ik hieraan kan doen dan hoor ik het graag.

Cavorka 3 Posted March 11, Ik niet! Na de registratie van uw klacht ontvangt u een link naar een online klachtenformulier. Tnt post retour afzender ga ervan uit u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven. Beneden niveau Beneden niveau! Link to post Share on other sites.

Weet jij het antwoord?

Nee, ik ben niet blij met TNT! Ik weet niet hoe ze de post bezorging tegenwoordig regelen, maar bij mij wordt op het moment maar 1 of 2 keer per week bezorgd. Ik gebruikte ze niet meer, omdat de bezorging traag is en DHL eerder niet erg betrouwbaar was gebleken.

  • Klik hier voor tips over het correct en effici├źnt verpakken van uw goederen.
  • Ik woon hier in een appartementencomplex met centraal bellenbord..
  • Ook nu krijg ik niet de desbetreffende persoon aan de lijn waarmee ik in eerdere mailtjes al contact heb gehad.
  • Hier kan je jouw mening kwijt over zaken die niet voorkomen in de bovenstaande onderwerpen.

De tijd zal het leren? Schandalig slecht bedrijf. Woensdag zou me paketje tussen en Ligt er op dinsdag een briefje dat ik niet thuis was en mijn paketje de dag er na komt. Misschien een idee om dit voor te stellen bij TNT, tnt post retour afzender. Wat een bizar slechte service, maar bij navraag tnt post retour afzender het lokale postkantoor bleek dat het pakketje al retour gezonden was. Ik ontdekte twee dagen te laat dat het pakketje vlak bij mijn huis was, vooral ook omdat er al lange tijd klachten over zijn van meerdere clinten.

19 answers to this question

De oplossingen die hierboven worden aangedragen zijn vele malen beter, simpelweg omdat die wel een kans van slagen hebben. Met andere woorden. Het gaat hierbij namelijk om ongeregistreerde zendingen, die niet zijn terug te vinden in ons postproces.

Ik ga nu regelmatig brieven naar mezelf sturen, als verzender kun je verder komen met een klacht dan ontvanger omdat je dan een overeenkomst sluit met de tnt.

John B Posted March 10, Je hebt gelijk als je zegt dat het per wijk of deel van de wijk verschillend is. Dat kan toch gewoon niet! Open je bedrijfsprofiel en krijg toegang tot de gratis zakelijke tools van Trustpilot.