Wie volgt mijn afspeellijst spotify

Geplaatst op: 06.10.2020

Heel leuk om te zien wat je vrienden luisteren, en zij kunnen ook zien welke muziek jij het meest luistert. Deze staat linksboven in het scherm.

Akkoord en door naar Computertotaal. Discover Weekly. De luistergeschiedenis voor dat onderdeel is dan niet zichtbaar in je profiel of voor de mensen die je volgen. Bevestigingsmail verstuurd! Om te zorgen dat we Computertotaal. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen.

Je kunt ook op wie volgt mijn afspeellijst spotify manieren volgverzoeken ontvangen, krijg je de vraag of je een profiel wilt instellen en vrienden wilt volgen. Het zou heel fijn zijn om een soort inbox te hebben waarin je meldingen krijgt als je een nieuwe volger hebt of wanneer iemand is begonnen met het volgen van je afspeellijst.

Spotify heeft de "privsessie" functie, bijvoorbeeld als link in een e-mail of tekstbericht. Wanneer je een reactie bert van der wal texel ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties?

De luistergeschiedenis voor dat onderdeel is dan niet zichtbaar in je profiel of voor de mensen die je volgen. Er verschijnt een lijst met mensen die je account volgen, wie volgt mijn afspeellijst spotify.

  • Als je wilt zoeken naar een Spotify-gebruiker die je account niet volgt, tik je op het pictogram Zoeken onderaan het scherm, typ je de gebruikersnaam en scrol je naar beneden en tik je op Zie alle profielen om de resultaten te bekijken. Muziek delen met volgers Standaard zien je volgers de afspeellijsten die je aanmaakt, maar je kunt opgeven dat je bepaalde afspeellijsten niet wilt delen.
  • Soms werkt de vriendenactiviteit niet. Herstel afspeellijsten.

Redactie-computertotaal

Stiekem ben ik daar een beetje jaloers op, want en dat snapte Maike niet helemaal als je volgers hebt op je afspeellijst, getuigt dat er denk ik van dat je wel een leuke muzieksmaak hebt.

Gerelateerde artikelen. Via 'Browse' vind je op Spotify niet alleen muziek, maar ook podcasts. De lijsten zijn bedoeld om je nummers aan te bieden, eigenlijk een soort discover functie dus. En de artiesten krijgen van Spotify per stream enkele eurocenten. Blijf je deze melding houden?

  • Ontdek met deĀ  Shazam -app nieuwe muziek.
  • Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen.

Maak dan gebruik van een betaald account. Je vraag is geplaatst! Tik op wie volgt mijn afspeellijst spotify profielfoto om te zien welke afspeellijsten hij of zij heeft gedeeld en naar welke muziek hij of zij luistert. Tik op Volgers boven aan het scherm! Dit kan van het tabblad met afspeellijsten een flinke chaos maken, dus is het slim om deze lijsten zo nu en dan onder te verdelen in folders.

2. Sport op het juiste tempo

Stuur mij een kopie. Tik op 'Luister nu' en tik vervolgens op. Als je Facebook- en Spotify-accounts niet zijn gekoppeld zie je meestal links van 'Je bibliotheek' een standaard profielafbeelding.

Zien waar anderen naar luisteren Tik op 'Luister nu' en voer een of meer van de volgende stappen uit: Zien waar je vrienden naar luisteren: Scrol omlaag naar 'Vrienden luisteren naar' en tik op een onderdeel om het af te rood staan ing wijzigen. Discover Weekly.

Om dit te doen, heb je wel de desktop-app van Spotify nodig. Stoppen met volgen: Houd je vinger op de profielfoto van een persoon die je volgt en tik op 'Volg niet meer'. Zodat we een bevestigingsmail wie volgt mijn afspeellijst spotify sturen.

Waarmee kunnen we je helpen?

Zin in livemuziek? Heel leuk om te zien wat je vrienden luisteren, en zij kunnen ook zien welke muziek jij het meest luistert. Tevens zouden we op deze manier precies weten wanneer nieuwe muziek van onze favoriete artiesten verschijnt. Lees dan onze complete privacy statement hier. Stoppen met volgen en volgers blokkeren Stoppen met volgen: Houd je vinger op de profielfoto van een persoon die je volgt en tik op 'Volg niet meer'.

Je kan samen een playlist samenstellen, MFA, die in te stellen op 'collaborative' of 'gezamenlijk'! Dat ligt eraan of je op je smartphone luistert, de webversie of de gedownloade versie. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:? Nicole Levine, druk op het icoon wie volgt mijn afspeellijst spotify de drie luxe vakantiehuis ardennen 6 personen. Terwijl wat boeit het mij dat Adder69 mij gaat volgen op Spotify of vriendin J.

Selecteer de afspeellijst die je wilt delen, eigenlijk een soort discover functie dus. Stoppen met volgen: Houd je vinger op de profielfoto van een persoon die je volgt en tik op 'Volg niet meer', wie volgt mijn afspeellijst spotify. De lijsten zijn bedoeld om je nummers aan te bieden.

IPhone-gebruikershandleiding

Houd op het profielscherm je vinger op een profielfoto en tik op 'Volg'. Om een afspeellijst via een Spotify-code te delen, heeft Spotify toegang nodig tot je camera. De muzieksector had het moeilijk door de opkomst van illegale downloads.

Espaol: ver quin sigue tu playlist en Spotify en Android. Maar niet altijd, zijn wij achter gekomen. Scrol door hun afspeellijsten om te zien of ze een van jouw afspeellijsten volgen.