Wolkie Talkies superhandig voor maatschappelijke beursvloeren

Gepubliceerd door Team Wolkie Talkie op

Naast drie zeer succesvolle Beursvloeren bij Beursvloer IJmond-Noord, is onlangs ook Beursvloer Maastricht van start gegaan met Wolkie Talkies. Het voordeel van het gebruik van Wolkie Talkies op een maatschappelijke beursvloer is dat de deelnemers heel snel kunnen laten zien wat hun vraag of aanbod is. En als je het idee hebt dat je vraag niet helder is, kun je je tekst zo aanpassen!

Het gebruik van Wolkie Talkie tekstballonnen laat zich natuurlijk het beste zien in beeld. Zo heeft één van de organisatoren van Beurvloer Maastricht door middel van deze foto laten zien hoe je de Wolkie Talkies moet gebruiken.

Het resultaat op de Beursvloer zelf is mooi in beeld gebracht op deze foto.

Organiseer je een Beursvloer en wil je vrijblijvend advies over het gebruik en de eventuele aanschaf van Wolkie Talkies, stuur ons dan gerust een e-mail.

Categorieën: Tips