Where to use Wolkie Talkies?

Published by Team Wolkie Talkie on

Wolkie Talkie tekstballonnen zijn op meer manieren te gebruiken dan je misschien zou denken. Wolkie Talkie is weliswaar bedacht tijdens de voorbereiding van het huwelijk van één van de oprichters, in de loop van de jaren zien we dat ze ook voor andere evenementen gebruikt worden. Bij deze een overzicht van succesvolle toepassingen.

Gebruik op festivals en evenementen

Zoals op onderstaande foto’s te zien is, is het zeer gezellig om contact te zoeken met andere bezoekers van een festival of evenement. Extra handig als je niet op iemand af durft te stappen… Hier zijn de tekstballonnen gebruikt tijdens koningsdag en de Gay Pride.

Als hulpmiddel bij trainingen

In de afgelopen jaren zien we regelmatig bestellingen binnen komen van training- en adviesbureaus. Zo begrepen we van een trainer dat zij de tekstballonnen gebruikt tijdens rollenspellen. Door het gebruik van tekstballonnen hoeft ze het rollenspel niet te onderbreken omdat ze haar tips op een tekstballon kan zetten en deze tips alleen in het zicht van de beoogde ontvanger laat zien.

Als gadget tijdens bedrijfsuitjes

Naast huwelijksgastenboeken wordt Wolkie Talkie ook regelmatig gebruikt tijdens bedrijfsuitjes. De foto’s met Wolkie Talkies worden vervolgens in een fotoboek gedrukt als aandenken aan de leuke dag.

Heb jij de Wolkie Talkie tekstballonnen op een andere manier gebruikt, deel het dan met ons. Heb je er een foto bij? Nog beter!

Categories: Geen categorie